"Valsts galvenā Ziemassvētku vecīša" Kaspara Pūces sirsnīgais novēlējums svētkos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ziemassvētku vecītis ar 55 gadu pieredzi Kaspars Pūce
Ziemassvētku vecītis ar 55 gadu pieredzi Kaspars Pūce Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Aktieris Kaspars Pūce, kurš savulaik nodēvēts par galveno Ziemassvētku vecīti valstī un priecē gan lielus, gan mazus jau vairāk nekā 50 gadus, intervijā 8. decembra izdevumam "Ieva" dalījās ar novēlējumu svētkos. 

Vaicāts, kā, viņaprāt, cilvēkiem vajadzētu noslēgt šo gadu un svinēt svētkus, ņemot vērā to, ka daudzās ģimenēs atšķirīgo uzskatu dēļ par vakcinēšanos cits ar citu pat nesarunājas, viņš atbildēja: "Ziemassvētki vienmēr pastāvējuši, tie bija, ir un būs. Mēs nevaram kā Grinči no filmas tos aizliegt tikai tāpēc, ka visi ģimenē nevar vienoties kopā pasēdēt pie pīrādziņu bļodas un paklausīties Ziemassvētku dziesmas, paskatīties, kā deg svecītes eglītē."

"Vajag saņemties un skatīties uz nākotni ar gaišām domām. Priecājamies, ka mēs joprojām esam, pastāvam!" uzskata Pūce.

Savukārt uz jautājumu, ko pats vēlas saņemt Ziemassvētkos, viņš atzina: ""Es esmu bagāts, man pieder viss, kas ar mani ir noticis!" – kā teikts dzejolī. He, he, he, mani šausmīgi interesē Venecuēlas ūdenskritumi, tur es gribētu nokļūt. Taču tas ir ar dakšām ūdenī rakstīts. Vēl derētu jauns automobilis. Bet vispār es gribētu, lai pasaulē atkal būtu brīva padarīšana. Lai mēs nebūtu kā muhamedāņi – aizklātām sejām."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu