VIDEO ⟩ Jaunieši ar "Audi" Ķengaragā ietriecas trīs auto un aizbēg

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jauniešu kompānija ar "Audi" spēkratu Ķengaragā ietriecās trīs auto un aizbēga no notikuma vietas, atstājot mašīnu krūmos. Policija aktīvi meklē vainīgos, ziņo raidījums "Degpunktā".  

Pēlēko vieglo automašīnu "Renault"un melno "Volvo" taranēja viens un tas pats braucamrīks - kāds pavecs "Audi", kuru vadīja vai nu šoferis bez stūrēšanas pieredzes vai manāmi piedzēries braucējs.

Vienīgais liecinieks, kas redzēja ārdīšanos pa Prūšu ielas apkaimi, novēroja, ka "Audi" pārvietojās ar atvēru kapotu.

"Noparkoju auto pie veikala, kad redzēju braucam garām "Audi" ar atvērtu kapotu, kurš netika galā ar braukšanu un "ietesās" mašīnā, bet ap pagriezienu ietriecās krūmos. Divi jaunieši no tā izskrēja ārā un skrēja prom.

Neko daudz neredzēju, vien muguras - viņiem bija melnas jakas. Kliedzu, lai apstājas, bet, protams, neapstājās," stāsta aculiecinieks Pāvels.

Zvans likumsargiem sekoja nekavējoties, bet, policistiem atbraucot, neviens no jauniešiem notikuma vietā tā arī nebija atgriezies. Krūmos joprojām stāvēja pamestais spēkrats ar iedarbinātu motoru un ieslēgtām gaismām.

"Pats autovadītājs notikuma vietu atstāja, taču Valsts policija netālu no notikuma vietas atrada "Audi" markas spēkratu, ar kuru, iespējams, bija apskādētas minētas automašīnas.

Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi administratīva pārkāpuma procesu un izņēmusi "Audi" markas automašīnu. Patlaban policija skaidro negadījuma apstākļus un autovadītāja identitāti. Tāpāt Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru - 67829234 vai 110," aicina Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe.

Lai arī pārkāpēja automašīna ir policistu rokās, tiek meklēti arī citi aculiecinieki vai kāds, kurš tuvumā braucis ar videoreģistratoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu