VIDEO Pirmssvētku brīnums! Pēc četriem gadiem pensionāre satiek ķepaini, kuru uzskatīja par mirušu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dzīvnieku patversme "Ulubele" 18. decembrī sociālo tīklu vietnēs dalījās ar aizkustinošu stāstu par pensionāri, kura pēc četriem šķirtiem gadiem atkal satika viņas ķepaini.

Dzīvnieku patversme "Ulubele" sociālo tīklu vietnē "Instagram" vēsta: "Pirms pāris nedēļām mēs saņēmām zvanu ar lūgumu patversmē uzņemt divus kāda seniora suņus, jo meita tēvu ņēma pie sevis uz dzīvokli, bet nevarēja suņus paņemt.

Tā abi atbrauca pie mums. Mums tika teikts, ka nevienam no suņiem nav mikročips, bet tavu brīnumu- mazākajam sunim izrādījās reģistrēts čips, kurā ir atzīme, ka suns ir miris.

Sazinoties vēlreiz ar sievieti, kura atveda suņus, uzzinājām, ka mazākais pirms 4 gadiem ir pieklīdis pie tēva laukos. Suņuks tika paturēts un neviens pat neaizdomājas aizvest mazo suņuku pie vetārsta pārbaudīt vai viņam nav mikročips."

Saņemot šo informāciju, patversme sazinājās ar reģistrēto saimnieci.

"Otrā pusē atskanēja elsas un dzirdējām raudošu cilvēku. Kad Marijas kundze saņēmās runāt, uzzinājām, ka pirms 4 gadiem rudenī Semons ar kundzes dēlu devās makšķerēt un nekad neatgriezās.

Kundze izdarīja visu - gan lika sludinājumus, gan izdarīja atzīmi LDC, ka suņuks ir pazudis. Bet Semons netika atrasts. Pēc pusgada viņai tika pateikts, ka jāskatās realitātei acīs un jānoņem suns no uzskaites, jo ir visticamāk noslīcis. Kundze ar smagu sirdi tam piekrita un gandrīz katru vakaru ar smagu sirdi atcerējās savu uzticīgo Semonu.

Kundze uzreiz pateica, ka pati pakaļ suņukam netiek uz Rīgu, bet būtu bezgala pateicīga, ja 10 gadus vecais Semons varētu atgriezties mājās."

Dzīvnieku patversmes brīvprātīgie palīgi palīdzēja ķepaini nogādāt pie saimnieces.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu