Video ⟩ Bļugers gūst vārtus mazākumā un sekmē "Penguins" septīto uzvaru pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Ar gūtiem vārtiem mazākumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pirmdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Pitsburgas "Penguins" komandai izcīnīt kārtējo uzvaru.

"Penguins" hokejisti ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) izbraukumā pieveica Ņūdžersijas "Devils", gūstot septīto uzvaru pēc kārtas. 

Bļugers vārtus mazākumā guva spēles 10. minūtē, atklājot mača rezultātu. Savā laukuma pusē viņš pārtvēra piespēli un izslidoja vienatnē pret sāncenšu vārtsargu, kuru meistarīgi apspēlēja, ripu raidot vārtos starp kājsargiem. 

Laukumā Latvijas uzbrucējs pavadīja 15:51 minūtes, no kurām 3:39 mazākumā. Bļugers izpildīja septiņus metienus pa vārtiem, uzvarēja trijos no sešiem iemetieniem un iekrāja pozitīvs +/- koeficientu +1. 

Šie Bļugeram bija pirmie vārtu mazākumā šajā sezonā un piektie NHL karjerā. 

Ar rezultativitāti Bļugers atzīmējies otro spēli pēc kārtas. Viņš šosezon guvis septiņus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles, būdamas rezultatīvākais Latvijas hokejists NHL šajā sezonā. 

Bļugers guva pirmos "Penguins" vārtus mazākumā šajā sezonā. 

"Penguins" svinēja septīto panākumu pēc kārtas, kas šobrīd ir garākā uzvaru sērija NHL čempionātā. Tiesa, tikpat uzvaras pēc kārtas guvusi arī Nešvilas "Predators" vienība. 

Nākamo spēli Pitsburga aizvadīs naktī uz trešdienu, kad atkārtoti tiksies ar "Devils". Spēle notiks "Penguins" laukumā. 

Austrumu konferencē "Penguins" ar izcīnītiem 39 punktiem 30 spēlēs ierindojas septītajā vietā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu