FOTO ⟩ Šīs nedēļas "Gandrīz ideālas vakariņas" tiks aizvadītas Ziemassvētku noskaņās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar kanālā TV3 un Go3 "Gandrīz ideālās vakariņas" pulcēs cilvēkus, kuriem ar Ziemassvētku sajūtu ir īpašas attiecības. Šīs nedēļas četrotne – grupas "Latvian Voices" dalībniece un vokālā pedagoģe Una Stade, tradīciju zinātājs Vidvuds Medenis, māksliniece Ieva Rubene un RIMI gardēdis, vīnzinis Mārcis Mitrevics.

Pirmdienas namatēvs būs Mārcis Mitrevics, kurš apgalvo, ka smalkus ēdienus un to pasniegšanu pārzina tikpat labi kā vīnus, un to mēģinās apliecināt arī savās vakariņās. Mārcis balansēs starp dažādu vīnu degustāciju un vakariņām, pārējiem dalībniekiem liekot izvērtēt – kas viņam ir svarīgāk.

Otrdien vakariņas tiks aizvadītas uz muzikālas nots, jo viesus pie sevis uzņems vokālā pedagoģe un grupas "Latvian Voices" dalībniece Una Stade, kura vakara gaitā veiksmīgi spēs apvienot ēdienus ar mūziku, pamanoties netīšām pārbaudīt arī savu viesu muzikālo dzirdi. Izklaide, protams, solās būt tikpat muzikāla, jo Una savus viesus iepazīstinās ar saviem lielākajiem lepnumiem – pašas vadīto kori un grupu "Latvian Voices".

Trešdienas vakarā vakariņas gatavos māksliniece, kura ar kulināriju, īpaši ar kūku cepšanu, ir uz "tu" – Ieva Rubene. Ievai šie ir īpaši svētki, jo Ziemassvētku vakarā viņa arī svin vārda dienu. Šī iemesla dēļ Ieva savus viesus pārsteigs gan ar smalki pārdomātu vakara gaitu, gan lieliski gatavoties ēdieniem, kuru nosaukumus gan viesiem izrunāt ir pagrūti.

Ziemassvētku nedēļas noslēdzošais vakars tiks aizvadīts latviskās tradīcijās, jo namatēvs būs tradīciju zinātājs Vidvuds Medenis. Viss vakars noritēs ļoti latviski – ēdieni, kuru nosaukumos iekļautas senās zintis un izklaide, kādu dalībnieki vēl nebūs pieredzējuši.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu