"Es joprojām dzertu un mēs viens otram ķertos pie rīkles." Bens Afleks laulībā jutās "ieslodzīts" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dženifera Lopesa un Bens Afleks
Dženifera Lopesa un Bens Afleks Foto: Joel C Ryan/AP

Aktieris Bens Afleks intervijā Hovarda Sterna raidījumā ir teicis, ka juties "ieslodzīts" laulībā ar bijušo sievu Dženiferu Gārneri, un uzskata, ka aiziešana no attiecībām bija pareizs lēmums.

Runājot par laulībām ar Gārneri, 49 gadus vecais vīrietis Hovarda Sterna raidījumā sacīja: "Mēs droši vien ķertos viens otram "pie rīkles". Visdrīzāk es joprojām dzertu."

Aktieris 2018. gadā alkoholismu ārstēja rehabilitācijas centrā. Viņš oficiāli izšķīrās ar savu bijušo sievu 2015. gada jūnijā, vienu dienu pēc viņu 10 gadu kāzu jubilejas.

"Daļēji es sāku dzert, jo jutos iesprostots," viņš turpināja. "Es domāju: "Es nevaru šķirties savu bērnu dēļ, bet jūtos nelaimīgs, ko man darīt?" Un tas, ko es izdarīju - izdzēru viskija pudeli un aizmigu uz dīvāna, taču tas, kā izrādījās, nebija risinājums."

Aktieris atzīst, ka pāris mēģināja turpināt attiecības bērnu dēļ, taču tajā pašā laikā nevēlējās, lai atvases nākotnē pārņemtu viņu ģimenes modeli un kļūtu nelaimīgi.

Kopš tā laika aktieris ir atkal kopā ar dziedātāju Dženiferu Lopesu, ar kuru viņš jau agrāk bija saderinājies, taču attiecības pārtrūka 2004. gadā.

Pēc šīs intervijas aktieris sociālajos tīklos saskārās ar negatīvu reakciju par to, ka viņš bijušo sievu "vaino" savā alkoholismā.

Foto: twitter

"Tu vaino savu bijušo sievu dzeršanā? Tu biji piedzēries, pirms viņu apprecēji!" vietnē "Twitter" rakstīja viens kaislīgs sekotājs. Citi pieprasīja viņam uzņemties atbildību par savu rīcību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu