Magone pēc divu gadu nekontaktēšanās atjauno attiecības ar māti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

"STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones Šutovienes attiecībās ar mammu bijis atsalums vairāku gadu garumā – tam par iemeslu bijušas nesaskaņas ne tikai ap mantojumu, bet arī meitas vīra izvēli.

Pirmā soli pretim izlīgumam spērusi mamma un kādā vakarā zvanījusi Magonei. Tai brīdī dzejniecei nav bijusi dūša atbildēt, tāpēc viņa pēc neilga laika mammai atzvanījusi. “Cik sirdij viegli palika, jūs pat nevarat iedomāties. Cik liela emociju muca, kas apkrauta ar akmeņiem, nogrima kā purvā…” saka Magone. “Mamma tomēr gados, mammai ir daudz visādu slimību… Ja nu kādu dienu es vairs nevaru pateikt “mamma”?" spriež dzejniece. Jau no pirmajiem sarunas mirkļiem skaidrs, ka mamma ir tā pati vecā, kāda bijusi agrāk, pirms strīda.

Pirms kāda laika intervijā Andrim Kivičam Magone stāstīja par to, kā sākotnēji mamma aicinājusi viņu ar Žani kopā dzīvot un saimniekot, bet pēc laika padzinusi no mājas. Tolaik šķiršanās bija skarba, un Magone stāstīja, ka mamma tā arī pateikusi: “Ne man mazbērni, ne man meita, viņai manis nav.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu