Uģa Kuģa mamma atklāj, vai lepojas, ka dēls ir krišnaīts (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

360TV realitātes seriālā "Ģimene burkā" krišnaīts Uģis Kuģis un viņa mamma, kopīgi gatavojot maltīti, gremdējas atmiņās par laiku, kad Uģis sapratis savu patieso aicinājumu.

“Labāk būtu dzēris un pīpējis, bet vismaz esi normāls, neesi tai sektā,” Uģis Kuģis atceras mammas sākotnējo reakciju, uzzinot, ka dēls kļuvis par krišnaītu. Šobrīd gan mamma pieņēmusi dēla ticību un ir kļuvusi krietni pielaidīgāka, atzīstot, ka krišnaīts tomēr ir "gana labs": “Vispārībā, labāk tāds dēls, nekā nekāds. Pīpmani es negribēju un narkomānu es negribēju”.

Tomēr laiks, kamēr ģimene pieņēma Uģa izvēli, bijis emocionāls. Tētis esot ziņu uztvēris samērā mierīgi un respektējis dēla izvēlēto ceļu, bet radiņi centušies iesaistīties Uģa Kuģa “glābšanas operācijā”. Vēlāk gan izrādījies, ka daudziem sākumā pat īsti nav bijis skaidrs, ko nozīmē Uģa Kuģa ticība un par ko tad īsti viņš kļuvis.

Mammai vēl papildus sarežģījumus radījusi dēla ēdienkarte, jo kā zināms, krišnaītiem ir augstas prasības pret ēdienu un daudzi ierasti produkti uzturā netiek lietoti. “Olas ne, sīpolus ne, ķiplokus ne… Ko tad lai taisa ēst?” Uģa Kuģa mamma atceras. Tomēr Uģis novērtē mātes mīlestību “Ja tu cilvēku mīli, tu viņa dēļ vari izdarīt jebko. Mana māte mani mīl, tādēļ viņa iemācījās gatavot veģetāri. Tā ir mātes mīlestība – nevis nosodīt, bet pieņemt.”

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu