Svētdienas horoskops: 26. decembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 26. decembrim.

AUNS

Svarīga attiecību tēma – jūtīgi uztversi visas privātās dzīves norises. Arī tad, ja patiesībā nemaz nav tā, kā izskatās. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar mīļoto un citiem ģimenes locekļiem.

VĒRSIS

Svarīgi veltīt laiku mīļotajam cilvēkam, stiprināt harmoniju. Ja esi brīvs, iespējama tikšanās, kas maina dzīvē lietu kārtību. Tāpat arī – varbūt kādam no radiniekiem nepieciešams tavs atbalsts.

DVĪŅI

Sirsnīga, nesteidzīga diena. Radiņi vēlēsies ar tevi patērzēt vai kaut ko kopā pasākt. Pievakarē domas gan vairs ne pie atpūtas un sadzīviskām lietām, bet jau pie nākamās nedēļas darbiem.

VĒZIS

Kāds jau plānos nākamās nedēļas darbus, bet kādam svarīga privātā dzīve. Pāriem vajag ļauties romantikai. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Nesasteidz. Pavērtē ar kritisku skatu.

LAUVA

Pirmajā vietā privātā dzīve, attiecības un mīļie cilvēki. Velti pēc iespējas vairāk laika mājai un ģimenei. Kopā būšana sagādās emocijām piepildītus brīžus.

JAUNAVA

Šodien velti laiku tikai sev. Darot to, kas relaksē, vai vispār nedarot neko. Ja sirdī kāda simpātiju dzirkstelīte, tad labs laiks randiņam.

SVARI

Attiecībās stabilitātes, harmonijas un līdzsvara meklējumi. Viegls flirts nesniegs cerēto gandarījumu, vēlēsies ko nopietnāku. Varbūt jāmaina attieksme?

SKORPIONS

Cik var svinēt? – teiks Skorpions un nolems darīt ko lietderīgu. Pievērsies saimniecības darbiem mājās. Brīvajiem ļaudīm kā zibens no skaidrām debesīm var nākt jauna iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Daudz emociju. Neturi tās sevi, un nekautrējies runāt par to, kas uz sirds. Attiecību jomā skaistas mīlestības laiks. Brīvajiem ļaudīm iespēja satikt īsto un vienīgo.

MEŽĀZIS

Mīlestība sildīs dvēseli, dos iekšējo starojumu un radošo pacēlumu. Taču kādu brīdi mazliet gribēsi pabūt vienatnē un sakārtot domas. Jāsaplāno nākamās nedēļas darbi.

ŪDENSVĪRS

Ļoti rosīgs noskaņojums un sajūta tāda, ka sākusies jaunā darba nedēļa. Vismaz domās. Prāts alks pēc jauniem sasniegumiem, un šodien ir brīdis laika, lai parēķinātu pāris soļus uz priekšu.

ZIVIS

Emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajam – vienalga, tas skar tevi personīgi vai apkārtējos. Atceries, ka pasauli neizglābsi. Palīdzi, ja lūdz, bet pats ar labvēlību neuzplijies.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu