Kāds būs 2022. gads Zodiaka zīmēm mīlas frontē?

Foto: Jamie Street/ Unsplash
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mīlestība un ģimene - tās ir katra cilvēka dzīvē svarīgākās lietas. Uzzini, vai nākamais gads mīlas frontē tev būs veiksmīgs!

Auns

Planētas nākamgad Auniem sniegs emocionālu vieglumu. Šādā stāvoklī ir viegli iemīlēties, izveidot jaunas attiecības un atzīties savās jūtās. Attiecībās būs ļoti viegli pazaudēt galvu un pieļaut kļūdas. Tāpat apkārtējie cilvēki Aunus dažkārt pievils. Astrologi iesaka šīs zīmes pārstāvjiem biežāk satikties ar tuviniekiem.

Vērsis

Mīlestības sfērā Vērsim būs gaidāmi manāmi uzlabojumi. Visas attiecības, kas iepriekš bija neskaidras, beidzot kļūs saprotamas. Vērsis nedrīkst ieņemt malā stāvētāja pozīciju - obligāti jārīkojas, lai vēl vairāk uzlabotu situāciju. Panākumi mīlestībā būs atkarīgi arī no Vērša garastāvokļa. Nomierinoša meditācija palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem mazināt uztraukumu un koncentrēties uz svarīgo. Šajā gadījumā - uz patīkamu komunikāciju, flirtu un romantiku.

Dvīņi

Gada sākums un pavasaris būs lieliski piemērots randiņiem un mēģinājumiem esošās attiecības pacelt jaunā līmenī. Dvīņi spēs sakārtot savu mīlas dzīvi. Izredzes gūt panākumus mīlas jomā ir milzīgas, tāpēc Dvīņiem atliek vien gaidīt īsto brīdi. Dvīņi nākamgad varētu atrasties nepatīkamu cilvēku sabiedrībā, tādēļ šai zīmei būs nepieciešama aizsardzība.

Vēzis

Diemžēl Vēži personīgajā dzīvē negūs panākumus, vismaz gada pirmajos mēnešos. Martā situācija uzlabosies. Ja vēlējies paziņot par grandiozām idejām, tad to labāk atlikt. Tiks dota iespēja pievērst vairāk laika savai ģimenei. Daudzi Vēži spēs atsākt attiecības, kuras jau sen bija aizmirstas. Tiem Vēžiem, kuri meklē mīlestību, vienmēr jāatceras, kā dažādu zīmju pārstāvji pauž savas jūtas. 

Lauva

Lauvām, kuras ir attiecībās, vajadzētu iemācīties uzticēties savai otrajai pusītei. Ja Lauva to 2022. gadā neizdarīs, mīlestība var pazust. Vientuļajām Lauvām vajadzētu izvairīties no baumām. Randiņos astrologi iesaka rūpīgi izvēlēties sakāmo, lai tikko iepazītajam cilvēkam nešķistu, ka Lauva ir nejauka. Tās Lauvas, kurām jau ir ģimene, gaida labas ziņas! Šis gads ir brīnišķīgi piemērots bērna ieņemšanai un jauna mājokļa iegādei.

Jaunava

Gada sākumā Jaunavas var justies skumji, pat ja tam nebūs īpaša iemesla. Sliktais noskaņojums var būt iemesls strīdiem ar mīļoto cilvēku un asiem greizsirdības uzliesmojumiem. Aprīļa sākumā Jaunavai uzspīdēs veiksme mīlas jomā. Ikvienai Jaunavai, meklējot mīlestību, ir nepieciešams cilvēks ar spēcīgu enerģiju.

Svari

Vientuļajiem Svariem 2022. gadā planētas sniegs daudz jaunu iespēju mīlestības jomā. Svariem nevajadzētu gaidīt veiksmīgus aklos randiņus. Jāsaglabā piesardzība un intuīcija nebūs labākais padomdevējs. Šis ir lielisks laiks personīgajiem panākumiem un biznesam. Sakārtojuši darba lietas, Svari izbrīvēs laiku romantikai un jaunām paziņām. Svariem 2022. gads nesīs harmoniju un mieru.

Skorpions

Skorpioni 2022. gadā būs ļoti harismātiski. Tas nozīmē to, ka viņiem būs dota iespēja biežāk satikties un pavadīt vairāk laika ar pretējo dzimumu. Ja vēlies ar kādu izveidot ilgstošas ​​un nopietnas attiecības, labāk vispirms pārbaudi, vai šādām attiecībām ir nākotne. Skorpioniem, kuri jau ir izveidojuši ģimeni, astrologi iesaka izvairīties no greizsirdības izrādīšanas. Vismaz līdz septembrim nepatīkamās sarunu tēmas jāatliek malā.

Strēlnieks

Strēlniekam 2022. gadā būs ļoti svarīgi nezaudēt mīlestībā iegūtās pozīcijas. Astrologi viņam iesaka rūpēties par harmonijas saglabāšanu. Visiem vientuļajiem un meklējumos esošajiem Strēlniekiem 2022. gads nesīs daudz interesantu iepazīšanos, un dažas no tām būs liktenīgas. Tagad svarīgākais ir atcerēties, ka katrai zīmei ir savas vājās puses un netikumi. Strēlniekam ir jāaizmirst par ideāla cilvēka meklējumiem.

Mežāzis

2022. gads būs pēdējais posms Mežāžu ceļā pretī mīlestībai. Apdomība noteikti nāks par labu, taču dažreiz vajadzētu uzticēties savai sirdij. Mežāžiem, kuri ir pieraduši, ka pirmo soli vienmēr sper citi cilvēki, šo divpadsmit mēnešu laikā būs jāuzņemas iniciatīva. Mīlestībā Mežāžus var sagaidīt viens no diviem scenārijiem - vai nu viņi paliks bez nekā, vai arī piedzīvos laimi. 

Ūdensvīrs

Nākamgad Ūdensvīriem būs daudz jaunu iespēju uzsākt attiecības. Astrologu prognoze gada sākumā ir ļoti rožaina. Līdz gada beigām šai zīmei ir jābūt uzmanīgai ar izteiktajiem vārdiem un emocijām. Jauna vai sena mīlestība Ūdensvīram var parādīties jebkurā laikā.

Zivis

Zivis uzzinās kādu noslēpumu par savu otro pusīti. Viņām biežāk jāieklausās savā intuīcijā. Kad dzīvē parādās jauni cilvēki, ir vērts pievērst uzmanību viņu ķermeņa valodai, lai "nolasītu" raksturu un uzvedību. Zvaigznes 2022. gadā atrodas Zivīm ļoti izdevīgā stāvoklī. Tās piešķirs harismu un pašpārliecinātību.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu