Aizvadīts pirmais kalendārais gads ar ziņu medija "Apollo.lv" sporta podkāstu "Kas laukumā, tas uz mēles". Tuvojoties gada noslēgumam, esam apkopojuši "Apollo.lv" redakcijas atlasītās 2021. gada podkāstu epizodes.

Pirmais podkāsts angļu valodā

Gada sākumā, pirmo reizi aizvadījām sarunu angļu valodā. Uz sarunu par karjeras sākumu, tuvākajā nākotnē gaidāmajām cīņām un citiem, ar MMA saistītiem, jautājumiem aicinājām UFC lietuviešu cīkstoni Modestu Bukausku.

Produktīva saruna ar Žani Peineru

Jau nākamajā podkāsta epizodē, visnotaļ atraktīva saruna padevās ar latviešu basketbolistu Žani Peineru. Sarunas galvenais temats bija Latvijas izlases gaidāmā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle pret Bulgāriju. Tomēr pārspriedām arī citus tematus, kā piemēram, basketbolista paša karjeru un Latvijas jauno censoņu gaitas ārzemju klubos.

Ieskats sporta tiesāšanas aizkulisēs

Sporta fanu vidū visnotaļ ierasta prakse ir lamāt un savu komandu zaudējumos vainot spēļu tiesnešus. Lai nedaudz pavērtu priekškaru uz sporta tiesnešu aizkulisēm, vispirms uz sarunu aicinājām pieredzes bagāto Latvijas basketbola tiesnesi Oļegu Latiševu, bet pēc Rīgā notikušā pasaules hokeja čempionāta aprunājāmies arī ar līnijtiesnesi Dāvi Zundi.

Hokeja čempionāti fanu acīm

Paliekot pie pasaules hokeja čempionāta, neilgi pirms Rīgā notikušajiem hokeja svētkiem uz sarunu aicinājām arī sporta draugu kluba "Namejs" vadītāju Jāni Barkānu, lai atskatītos uz spilgtākajiem citu hokeja čempionātu notikumiem no fanu perspektīvas.

Olimpiskie čempioni

Aizvadītajā vasarā vienu no lielākajiem Latvijas sporta panākumiem izcīnīja 3x3 basketbolisti Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Nauris Miezis un Kārlis Pauls Lasmanis. Šogad izdevās aprunāties ar pirmajiem trim kungiem, bet viens no nākamā gada mērķiem pavisam noteikti ir aprunāties arī ar 3x3 basketbola Pasaules tūres sezonas vērtīgāko spēlētāju.

Arī nākamajā gadā turpināsim sarunas ar dažādu sporta veidu pārstāvjiem un ekspertiem gan pirms apjomīgākiem sporta notikumiem, gan lielāko līgu starpsezonās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp