Ādams Sandlers - šī gada "Google" meklētākā stila ikona

Foto: adamsandler_fits/ Instagram
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Eksperti stāsta, ka aktiera vienkāršie, nedaudz nevīžīgie "tēta" stila apģērba komplekti spilgti atspoguļo mājsēdi pandēmijas laikā, raksta medijs "The Guardian".

55 gadus vecais aktieris "sacentās" ar tādām slavenībām kā dziedātāju Hariju Stailzu, reperi "Lizzo", Amerikas Savienoto Valstu bijušā prezidenta Donalda Trampa sievu Melāniju Trampu un popzvaigzni Britniju Spīrsu.

Nosauktās zvaigznes rūpīgi piedomā pie sava stila, turpretī Sandlera apģērbs ir daudz vienkāršāks un nenopietnāks. Viņa garderobes pamatā ir basketbola šorti un milzīgi T krekli. Sarkanā paklāja pasākumos viņš ir vilcis iešļūcenes un šortus.

"Es esmu strādājis no mājām vairāk nekā gadu un pieradu pie komforta. Kad ieraudzīju "tiktokus" ar Ādama Sandlera stilu, tas bija atsvaidzinoši," saka "Mr Porter" redaktora vietnieks Ešlijs Ogava Klārks. "Cilvēki jutās iepriecināti, jo viņš neatbilst tradicionālajam uzskatam par to, kāds izskatās labi ģērbts cilvēks."

Platformā "TikTok" aktiera stils ir īpaši populārs, un vairāk nekā 330 000 videoklipu ir izmantots tēmturis ar nosaukumu "sandlercore", lai apspriestu aktiera apģērbu komplektus.

Tieši Sandlera vienotā stila virzības trūkums ir ļāvis viņam kļūt par zvaigzni modes pasaulē. Žurnāls "Input" pat publicēja rakstu ar nosaukumu: "Ādams Sandlers ienīst modi, kas padara viņu par pandēmijas stila ikonu".

Sandlera jaunais stils ir daļa no plašāka trenda ar nosaukumu "nevīžīgās slavenības". Šādi ģērbjas ne tikai Sandlers, bet arī komiķis un režisors Džona Hills, dziedātājs Džastins Bībers, komiķis un rakstnieks Lerijs Deivids.

Tas, ka Sandlers kļuva pazīstams 90. gadu beigās un 21. gadsimta sākumā, nozīmē, ka viņš iekļaujas arī Z paaudzes iecienītajā "Y2K" modes tendencē. Modes rakstnieks Toms Bārkers uzskata, ka tā šobrīd ir viņa "atslēga" uz popularitāti. 

Bārkers uzskata, ka šādā veidā apzināti ironizē tie divdesmitgadnieki, kuri ģērbjas Sandlera "nevīžīgā tēta" tērpos. Taču aktiera bezrūpīgais izskats jaunās paaudzes acīs ir patiesi aizraujošs. Šī brīža divdesmitgadnieki ir izauguši sociālo mediju laikmetā, kur pastāvīgas rūpes par izskatu un tā nemitīga mainīšana ir jau kultūras sastāvdaļa.

"Viņš ir multimiljardieris, taču ģērbjas kā visnestilīgākais bērns skolā," saka Bārkers. "Viņš nekaunas no sevis un sava ģērbšanās stila."

Klārks stāsta, ka Sandlera popularitāte parāda izmaiņas vīriešu modē. "Vienā vārdā raksturojot to, kāda šobrīd izskatās vīriešu mode - tā ir negaidīta. Kā izskatās labi ģērbts vīrietis 2021. gadā? Tas ir neatbildams jautājums, jo tas var būt pilnīgi jebkas. Tā ir biedējoša izvēles brivība."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu