"Laba Soma" ⟩ Blogeris Pipars un māksliniece TeoDora aicina palīdzēt mazajai Kristai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kas ir "Laba Soma"? No vienas puses - praktisks un ikdienā nepieciešams aksesuārs, no otras - iespēja tiešā veidā atbalstīt kāda bērna dzīvi un labklājību!

Lai palīdzētu Kristai savākt nepieciešamos līdzekļus rehabilitācijai, labdarības biedrība "Pipars" sadarbībā ar mākslinieci TeoDora ir radījuši speciāla dizaina somu. "Caur mīlestību pret dzīvniekiem, īpaši kaķiem, dzimst krāsaini, raibi, mistiski dzīvnieciņi. Caur mākslu TeoDora dziedē sevi un labprāt palīdz citiem".

Somas ir saražotas ierobežotā daudzumā un ir jau iegādājamas e-veikalā labasoma.lv. No katras pārdotās somas pieci eiro tiks novirzīti rehabilitācijas centram "POGA", Kristas rehabilitācijai.

Foto: Publicitātes foto

Kristai ir deviņi gadi. Viņa ir dzīvespriecīga un ļoti pozitīva meitenīte. No viņas staro dzīvesprieks un enerģija. Krista un viņas divi vecākie brāļi kopā ar māmiņu dzīvo Jaunpiebalgā. Bērnu tētis ir miris, māmiņa audzina bērnus viena pati.

Kristas ģimene ir ļoti aktīva un sportiska, lielie brāļi trenējas futbolā un ir sportiskais paraugs Kristai, kas rāda, ka nevar padoties un viss ir iespējams.

Kristas māmiņa Kristīne strādā Ķelmēnu maiznīcā un viņas ceptā maizīte ar parakstu "Kristīne" un sirsniņu ir nopērkama ikvienā veikalā.

Foto: Publicitātes foto

Kristiņa piedzima 27. grūtniecības nedēļā - ļoti sīciņa. Meitenīte svēra vien 969 gramus. Pēc pavadītajiem 2 mēnešiem slimnīcā mammai tika paziņota Kristas diagnoze – bērnu cerebrālā trieka ar spastisku paraparēzi.

Krista mācās jau 2. klasē, pēc regulāras rehabilitācijas centrā apmeklēšanas Krista ir uzlabojusi savas kustības un jau spēj staigāt patstāvīgi ar nelielu atbalstu. 2022. gada janvārī Kristai plānota spastiskas mazināšanas operācija Vācijā, pēc kuras būs nepieciešama intensīva rehabilitācija.

Palīdzēsim visi kopā!

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu