Kanje Vests pārstājis tikties ar gados jauniņo modeli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ap/Scanpix/Instagram

Amerikāņu reperis Kanje Vests (44), kurš pēc šķiršanās no Kimas Kardašjanas (41) tikās ar 22 gadus veco modeli vārdā Vinetrija, atkal esot brīvs vīrietis, ziņo "Page Six".

Izdevums vēsta, ka pāri vienoja simpātijas pāris mēnešus, taču abi nolēmuši iet katrs savu ceļu. "Page Six" novērojis, ka reperis pārstājis sekot Vinetrijai sociālajos tīklos, lai gan viņa joprojām atrodama repera sekotāju sarakstā. 

Vests un Vinetrija 7. novembrī pirmo reizi parādījās kopā, apmeklējot kādu basketbola spēli. Vērīgākie fani norāda, ka Vinetrija ir piedalījusies Vesta rīkotajā svētdienas dievkalpojumā, par ko liecina viņas publiskotie īsie stāstiņi vietnē "Instagram".

Atgādinām, ka novembra izskaņā reperis publiski pauda gatavību atgūt Kardašjanas sirdi. Tiesa, nekas neliecina par to, ka Kardašjana domātu tāpat - viņa kopš oktobra ir ieskatījusies 28 gadus vecajā komiķī Pītā Deividsonā. 

Kardašjana iesniedza šķiršanās prasību šā gada februārī pēc septiņiem laulībā pavadītiem gadiem. Kardašjanai un Vestam ir četri kopīgi bērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu