"Šobrīd nav iespējams parādīt labāko futbolu..." "Liverpool" kapteinis Hendersons nobažījies par spēlētāju labklājību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džordans Hendersons
Džordans Hendersons Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas kluba "Liverpool" kapteinis Džordans Hendersons atklājis, ka, viņaprāt, pieaugot Covid-19 gadījumu skaitam, netiek ņemta vērā futbolistu labklājība.

Pirmdien pēc tikšanās, kura piedalījās līgas 20 komandu pārstāvji, bija nolemts pagaidām spēles neatcelt un, sākot no 26.decembra tiks aizvadītas divas spēļu kārtas.

Pagājušajā nedēļā premjerlīgas spēlētāji un komandu personāls septiņu dienu periodā kopā uzrādīja 90 pozitīvus Covid-19 testus, kas ir augstākais gadījumu skaits kopš pandēmijas sākuma.

"Nedomāju, ka cilvēki saprot, cik tas ir sarežģīti," teica Hendersons. "Šobrīd nav iespējams parādīt labāko futbolu. Esmu nobažījies par to, ka šobrīd vispār netiek ņemta vērā spēlētāju labklājība, kad tiek pieņemti lēmumi. Spēlētāji cenšas arī runāt, taču šobrīd nav sajūtas, ka pašu futbolistu viedokļi tiek ņemti vērā."

Tāpat "Liverpool" vienības galvenā trenera asistents Peps Lijnders norādīja, ka līgas vadībai vajadzētu ņemt vērā ekspertu viedokļus nevis komandu vadītāju.

"Liverpool" ir viena no Covid-19 ietekmētajām komandām un pagājušajā nedēļas nogalē mačā pret Totenhemas "Hotspur", kas beidzās neizšķirti 2:2, spēlēja bez vairākiem pamatsastāva spēlētājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu