Dončičs nonācis Covid-19 protokolā; "Mavericks" nākamajā spēlē, iespējams, būs jāiztiek arī bez Porziņģa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: https://www.facebook.com/dallasmavs/

Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā joprojām ir neskaidra, bet Lukam Dončičam jāievēro Covid-19 protokols, ziņo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks".

Dalasas vienībai piektdien plkst.3.30 pēc Latvijas laika savā laukumā jāuzņem NBA čempionvienība Milvoki "Bucks".

Porziņģis svētdien guva labās kājas pēdas savainojumu, kā dēļ nepiedalījās otrdien notikušajā mačā. Viņa dalība arī nākamajā mačā ir zem jautājuma zīmes.

Savukārt "Mavericks" zvaigzne Dončičs kreisās kājas potītes savainojuma dēļ nav piedalījies pēdējās piecās spēlēs, bet bija cerība, ka slovēnis varētu ceturtdien atgriezties laukumā. Tiesa, viņš un Trejs Bērks, kurš vienīgais no "Mavericks" basketbolistiem nav vakcinējies, nevarēs spēlēt Covid-19 protokola dēļ.

Bez šiem diviem spēlētājiem no "Mavericks" Covid-19 protokolā nonākuši arī Redžijs Baloks, Tims Hārdevejs juniors, Džošs Grīns un Maksi Klēbers. Pret "Bucks" savainojuma dēļ nevarēs spēlēt Jūdžins Omoruji, bet personīgu iemeslu dēļ nespēlēs Villijs Kolijs-Steins.

Lai aizvietotu tos spēlētājus, kuri Covid-19 protokola dēļ nevar spēlēt, komandas var noslēgt desmit dienu līgumus ar citiem basketbolistiem. "Mavericks" noslēgusi šādus līgumus ar sešiem spēlētājiem.

"Mavericks" ar izcīnītām 15 uzvarām un 15 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem astoto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu