Benzemā divi vārtu guvumi nodrošina "Real" uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karims Benzema
Karims Benzema Foto: AP/Scanpix

Francijas futbolists Karims Benzema trešdien, 22. decembrī, izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, palīdzot Madrides "Real" komandai izcīnīt uzvaru Spānijas futbola līgas mačā.

"Real" ar rezultātu 2:1 (2:1) izcīnīja uzvaru pār Bilbao "Athletic".

Benzemā pirmos vārtus guva spēles ceturtajā minūtē raidīja bumbu tālajā vārtu stūrī. Viņam vajadzēja vien trīs minūtes, lai dubultotu viesu komandas pārsvaru, jo septītajā minūtē pirmo vārtu autors bumbu raidīja vārtu apakšējā kreisajā stūrī.

Vēl trīs minūtes pēc tam vārtus mājinieku labā guva Ohions Sansets, panākot 1:2.

Benzemā pašlaik ir guvis jau 15 vārtus šosezon Spānijas čempionātā, kas padara viņu par labāko vārtu guvēju. Otrajā vietā ar 11 gūtiem vārtiem ir Seviljas "Real Betis" futbolists Huanmi Himeness.

Madrides vienība Spānijas čempionātā nav zaudējusi jau 11 mačos pēc kārtas, deviņas reizes izcīnot uzvaras un divas reizes spēlējot neizšķirti.

Citā spēlē Madrides "Atletico" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:1) piekāpās "Granada", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Spānijas čempionāta līderpozīcijās ar 46 izcīnītiem punktiem atrodas "Real", otrajā vietā ierindojas "Sevilla" ar 38 punktiem, bet labāko trijnieku noslēdz Seviljas "Real Betis" ar 33 izcīnītiem punktiem. Savukārt "Atletico" ieņem vien piekto vietu ar 29 izcīnītiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu