"Tas ir patiess Ziemassvētku brīnums!" Vītolu fondam anonīma labdare ziedojusi miljonu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ziemassvētku eglīte.
Ziemassvētku eglīte. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Ziemassvētku brīnums pirms svētkiem piemeklējis Vītolu fondu - Austrālijas latviete 22. decembrī ziedojusi vienu miljonu Austrālijas dolāru.

"Lai klusē tas, kas devis; lai runā tas, kas saņēmis," sekojošiem Plūtarha vārdiem Vītolu fonds raksturo ziedojumu, ko saņēmis teju Ziemassvētkos.

Kā raksta Vītolu fonds, ziedojums pārsteidz ne tikai ar savu apjomu, bet arī ziedotājas pēdējā gribas apliecinājumā pausto vēlmi palikt anonīmai. Ziedotāja ir Austrālijas latviete, kura strādājusi pavisam parastu darbu un, mūžībā aizejot, ziedojusi savā dzīvē uzkrāto.

"Labdarība vienmēr ir tik pieticīga, lai tā ļautu sadzirdēt pat visklusākos saucienus pēc palīdzības, tomēr konkrētais gadījums atspoguļo dvēseles skaidrību visā tās dziļumā. Sirds, kas nealkst atzinības vai pateicības, tikai apziņu, ka dotais sasniedz izvēlēto mērķi," tā fonds.

Vītolu fonds uzsver - ziedojums ir patiess brīnums.

"Tā apmērus pilnībā ir neiespējami aptvert, tomēr tā izstarotā gaisma dos spēku un cerību daudziem jo daudziem jauniešiem gadiem ilgi.

Saņemtais ziedojums nav tikai ārkārtīgi lielas labestības piemērs, tas ir patriotisms un Tēvzemes mīlestība, kas klusā nodomā turpinās piepildījumu caur jaunu cilvēku dzīvēm," raksta fonds. " Sakām vislielāko paldies par šo dāvanu, kura pasniegta visai Latvijai, jo ikkatrs izglītots jaunietis ir neatsverama vērtība mūsu valstij!"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu