Kāpēc viņam ir, bet man nav? Piecas skaudīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: fran_kie/Shutterstock.com

Kurš apskauž citu materiālos labumus, kuru skaudība padara labāku un kurš visu mūžu domā, ka citiem tomēr ir labāk? Ar šīm Zodiaka zīmēm iepazīstina portāls "InStyle".

1. Vērsis

Vērši ir pārāk piesardzīgi, viņi ļoti ilgi domā pirms dara, tāpēc nav pārsteidzoši, ka dzīves skaistie notikumi bieži paiet Vēršiem garām. Tas kļūst par aizvainojuma un skaudības iemeslu, kuru Vērsis patur sevī, cenšoties neizrādīt to, ka viņam ir slikti. Vērsis ir pārliecināts, ka viņu nenovērtē, un viņš citus uzskata par veiksmīgākiem, dažreiz pat bez īsta pamatojuma. 

2. Dvīņi

Viņi uzstāj, ka nav skaudīgi, bet tik spītīgi uzstāj, ka rodas jautājums - vai viņi nemēģina sevi pārliecināt? Dvīņi mēdz būt greizsirdīgi par materiālām lietām, kuras peider kādam citam, bet ne viņiem. Viņi ir tik ļoti koncentrējušies uz citu lietām, ka nespēj novērtēt to, kas viņiem ir. 

3. Strēlnieks

Strēlnieks nemāk priecāties par citu cilvēku panākumiem. Skaudība uz Strēlnieku iedarbojas kā motivācija - viņš strādā daudz, cenšoties sasniegt vairāk. Problēma ir tā, ka, sasniedzot vēlamo, viņš noteikti aizrausies ar jaunu skaudības objektu. 

4. Vēzis

Skaudības uzliesmojumi Vēzi pārņem tikai grūtos brīžos. Kad viss ir kārtībā, citu cilvēku panākumi viņu neuztrauc. Vēzis ir spējīgs piedzīvot ilgstošu skaudību, kuru viņš neizrādīs citiem, taču īstajā mirklī spēs pateikt kādu dzēlīgu komentāru. 

5. Auns

Tāpat kā Strēlnieks skaudības dēļ Auns virzās uz priekšu, uz savu mērķi. Ja kaimiņš zaudēja 10 kilogramus, tad Auns par spīti tam zaudēs 15. Kāds devās atvaļinājumā uz Austrāliju? Auns Jaunzēlandē uzkāps visaugstākajā kalnā. Atšķirība starp Aunu un Strēlnieku ir tā, ka viņš cenšas ne tikai panākt, bet arī apdzīt. Pat ja tas nevienam nav vajadzīgs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu