Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas samazinājās, Viļņā un Tallinā nemainās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas samazinājās, bet Viļņā un Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, liecina apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Viļņa, bet lētākā benzīna cena bija Rīgā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā bija Viļņā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,7% - līdz 1,454 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3% - līdz 1,294 eiro par litru.

Savukārt Viļņā degvielas cenas saglabājās stabilas. 95.markas benzīna cena bija 1,486 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,386 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas cenas nedēļas laikā nemainījās un ceturtdien litrs 95. markas benzīna maksāja 1,519 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,339 eiro.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās saglabājās stabilas, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,805 eiro, Viļņā - 0,792 eiro, bet Tallinā - 0,81 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu