Bertānam četri punkti "Wizards" spēlē ar "Knicks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Basketbolists Dāvis Bertāns.
Basketbolists Dāvis Bertāns. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien, 23. decembrī, Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns guva četrus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnot uzvaru.

"Wizards" viesos ar rezultātu 124:117 (31:27, 26:37, 33:22, 34:31) uzvarēja Ņujorkas "Knicks".

Bertāns spēlēja 14 minūtes un vienu sekundi, realizējot vienu no četriem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un pārtvēra vienu bumbu, bet "Wizards" ar latvieti laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" pēdējo reizi vadībā nostiprinājās nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Kails Kuzma realizēja divus tālmetienus pēc kārtas.

Kuzma spēli noslēdza ar 18 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, Spensers Dinvidijs guva 21 punktu, atdeva 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, bet 20 punktus guva debitants Korijs Kisperts, kurš pirmo reizi karjerā NBA maču sāka starta pieciniekā.

"Knicks" no zaudējuma neglāba Kembas Volkera 44 gūtie punkti, no kuriem 28 tika iemesti spēles pirmajā puslaikā. Džūliuss Rendls piebalsoja ar 23 punktiem, bet Aleks Bērkss - ar 20 punktiem.

Pirms spēles tika paziņots, ka "Wizards" komandai nevarēs palīdzēt Bredlijs Bīls, kurš pakļauts Covid-19 protokola prasībām. Šī iemesla dēļ nevarēja spēlēt arī Kenteviuss Koldvels-Poups, bet "Knicks" rindās protokola prasībām pakļauti četri spēlētāji.

"Wizards" ar 17 uzvarām 32 spēlēs ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, kur "Knicks" ar 14 panākumiem 32 mačos ir 12. pozīcijā.

Vašingtonas basketbolisti nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad mājās uzņems Filadelfijas "76ers"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu