VIDEO ⟩ Ķekavā aiztur vadītāju alkohola reibumā, kas bija devies uz skolu pakaļ bērnam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdienas, 15. decembra agrā pēcpusdienā Ķekavā pie stūres kāds vadītājs sēdās alkohola reibumā, lai dotos bērna uz skolu, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Pirmssvētku nedēļas trešdienā Reģionālās pašvaldības policijas darbinieku palīdzību lūdza kāds auto vadītājs, kurš bija sastapies ar kādu apkārtējiem bīstamu šoferi.

Policisti no vīrieša saņēma informāciju, ka kāds BMW X6 vadītājs uz autoceļa A7 brauc nedroši un neadekvāti, lai gan tobrīd uz šosejas bija ļoti intensīva satiksme. Jau vēlāk vārdā nenosauktais autovadītājs pamanīja, ka iepriekš manītais BMW ir apstājies pie vidusskolas ēkas un pieņēma, ka tā vadītājs ir vai nu saguris, vai arī viņam ir kādas veselības problēmas.

Kārtības sargi pēc informācijas saņemšanas steidzās uz vidusskolu, kur pamanīja apraksta atbilstošo, "BMW", kad tas jau izbrauca no skolas stāvlaukuma. Apturot auto un aprunājoties ar vadītāju policisti konstatēja, ka vadītājs ir iereibis. Veicot alkohola pārbaudi, konstatēts, ka alkohola bijis daudz, jo šoferim fiksēts 2,5 promiļu reibums.

Vīrieša atbildību pastiprina ne tikai tas, ka viņš lietoja alkoholu un sēdās pie stūres, bet arī tas, ka pirms tam viņš brauca pakaļ savam nepilngadīgajam bērnam. Par to tiks uzsākti divi procesi – viens saistībā ar atbildību par braukšanu stiprā reibumā, bet otrs par to, ka viņš pieļāvis sava bērna apdraudējumu.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu