FOTO un VIDEO ⟩ Limbažos atklāts Jokaino Ziemassvētku parks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

24. decembrī Limbažu Vienības parkā tika atklāts Jokainais Ziemassvētku parks.

"Šis ir pavisam jokains laiks, mēs par normu esam pieņēmuši, ka lietas notiek ačgārni. Šodien ne vienmēr skola ir skolā un ne vienmēr darbs ir darbā, un koncerts ne vienmēr ir koncertzālē

. Kāpēc gan Ziemassvētku notikums arī nevarētu būt pavisam jokains?" parka ieceri raksturo Limbažu novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs (LRA).

Limbažu Vienības parkā varēs iekļūt caur četriem jokaini runājošiem vārtiem. Iespējams pat, ka vārti runās dzejā. Apmeklētājus pārsteigs parkā sastapta govs vai dinozauru izmēra žurkas vai Ēģiptes piramīda.

Jokainā Ziemassvētku parka idejas autore Ieva Aruma stāsta, ka parkā varēs gan izveidot kustīgo ēnu apsveikuma kartīti, gan ieskatīties ačgārno spoguļu alejā, varēs sacensties par sirsnīgākā skūpsta titulu un paklausīties politiķu teiktās pasakas un vēl pastaigā satikt dažādus jokainus objektus un tēlus, kas dīvainā, bet iespaidīgā veidā būs iekļuvuši jokainā parka saimē.

No 24. decembra līdz 31. decembrim Jokainais Ziemassvētku parks Limbažu Vienības parkā būs atvērts katru dienu no plkst. 17 līdz 21.

Video: Raidījuma "TV3 Ziņas" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu