"Es paliku viena ar vistas cepeti, kartupeļiem un kāpostiem." Sociālo tīklu lietotāji stāsta par savu Ziemassvētku vakaru (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gājēju iela Ogrē rotāta Ziemassvētkiem.
Gājēju iela Ogrē rotāta Ziemassvētkiem. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ziemassvētku vakarā ģimene sanāk pie galda, lai kopā ieturētu svētku maltīti, tomēr ne viss izdodas kā iecerēts. Sociālo tīklu lietotāji stāsta par saviem svētkiem.

"Es ļoti nožēloju to, ka manā ģimenē saistībā ar tradīcijām kļuvām tik amerikanizēti, it īpaši ap šo gada laiku ziemassvētkos. Jums neliekas dīvaini atvērt dāvanas 25. datumā?" 

"Zem egles sastapu šo svētku brīnumu. Sargā gan egli, gan arī dāvanas."

"Protams, ka cilvēki sagaida, ka VISA apkalpojošā sfēra strādās valsts svētkos, jo… viņiem nepienākas brīvdienas?"

"Viens bērns sapsihojās un atlūza, otrs nogrieza gabalu kūkas un pazuda savā istabā, es paliku ar vistas cepeti, kartupeļiem un kāpostiem viena. Paēdīšu, salipināšu pīrāgus. Iešu iesaiņot dāvanas. Un cerams, ka pirmais bērns gulēs līdz rītam (hahaha)."

"Jo vecāka es palieku, jo vairāk novērtēju dāvanas, kuras var izmantot ikdienā. Lūk, draudzene uzdāvināja paštaisītu šokolādi, bet darbā šogad topā augļi/rieksti šokolādē. Kalendāri arī ir forši, bet tos nevar apēst."

"Bērnībā: wow, Ziemassvētki, dāvaniņas, cik forši. 5 līdz 30 gadi: fuj, svētki ir overrated patērēšanas kults. Pēc 30: mm, Ziemassvētki, dāvaniņas."

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu