VIDEO ⟩ ASV pasažieris izraidīts no lidmašīnas, jo sejas maskas vietā uzvilcis stringa biksītes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV pilsonis vārdā Adamss ticis izraidīts no "United Airlines" lidmašīnas par epidemioloģisko drošības prasību pārkāpumiem, sejas maskas vietā uzvelkot sieviešu biksītes. Vīrietis ar šādu "žestu" centies protestēt pret "absurdu" lidmašīnās, jo sasniedzot "drošu" pacelšanās augstumu, ēdot un dzerot drīkst nevilkt sejas masku, ziņo ASV mediji. Video ar vīrieša "protestu" ieguva lielu popularitāti sociālajos tīklos.

Kāda cita lidmašīnas pasažiera uzņemtajos kadros, redzams, kā Ādams, sēžot savā sēdvietā pirms lidojuma no Floridas uz Vašingtonu, uz sejas uzvelk sieviešu apakšveļu - rozā biksītes.

Viņš vietējam ziņu kanālam norāda, ka vēlējies parādīt, cik "absurdi" ir likt pasažieriem lidmašīnās nēsāt sejas maskas, vienlaikus ļaujot tās mierīgi noņemt, lai ēstu un dzertu lidmašīnā.

Video ir dzirdams, kā stjuarts vīrietim saka: "Jums nāksies izkāpt no lidmašīnas. Mēs jums neļausim lidot."

Vīrietis stjuartam jautā: "Kāpēc?", bet darbinieks atbild: "Jūs ignorējat sejas maskas prasības."

Video noslēgumā var redzēt, kā 38 gadus vecais Adamss tiek izraidīts no lidmašīnas. Daži citi pasažieri mēģināja atbalstīt vīrieti. Tiek ziņots, ka vairāki no pasažieriem piecēlās, lai arī pamestu lidmašīnu.

Video fonā var dzirdēt kādu sakām: "Vai viņš tikko tika aizvests prom par maskas valkāšanu? Viss, es eju prom no šejienes."

Adamss vēlāk intervijā medijam teica: "Nav nekā absurdāka par to, ka man ir jāvalkā sejas maska, līdz es sasniedzu "drošu" augstumu, lai pēc tam [bez maskas] es varētu našķēties ar maizītēm un citām uzkodām. Šī ir absurda ilustrēšana, uz sejas nēsājot sieviešu apakšveļu."

Saskaņā ar aviokompānijas "United Airline" tīmekļa vietnē sniegto informāciju, uzvelkot sejas masku, ir jābūt pilnībā nosegtai mutei un degunam - šim nosacījumam, kā apgalvoja Adamss, atbilda viņa sieviešu apakšveļa.

Viņš apgalvo, ka viņam ir aizliegts izmantot "United Airlines" lidojumus un iepriekš viņš par to pašu rīcību ir ticis izraidīts no "Delta Airlines" lidojuma.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu