VIDEO ⟩ Bertāns demonstrē rezultatīvu sniegumu "Wizards" neveiksmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien, 27. decembrī, zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 96:117 (31:25, 24:38, 17:29, 24:25) atzina Filadelfijas "76ers" basketbolistu pārākumu.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 21 minūti un 34 sekundes, atzīmējoties ar 14 gūtajiem punktiem (0/1 2p., 4/9 3p., 2/2 1p.). Tāpat latviešu basketbolista kontā arī divas atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle.

Šajā spēlē "Wizards" ar Bertānu laukumā zaudēja par trīs punktiem vairāk nekā iemeta.

Vašingtonas komandas rindās šoreiz rezultatīvākais ar 17 punktiem bija saspēles vadītājs Spensers Dinvidijs, bet 15 punkti, nākot no rezervistu soliņa, Montreza Herela kontā.

"Wizards" šajā mačā nācās iztikt bez komandas līdera Bredlija Bīla, kurš laukumā nevar doties NBA drošības un veselības protokolu noteikto ierobežojumu dēļ.

Viesu sastāvā iespaidīgs sniegums komandas līderiem Džoelam Embīdam - 36 punkti un 13 bumbas zem groziem. Kamerūnieša iespētajam 23 punktus pievienoja Tobaiass Heriss, bet 14 punktus no rezervistu soliņa guva Furkans Korkmazs.

Abas komandas šosezon izcīnījušas 17 uzvaras un piedzīvojušas 16 zaudējumus - "76ers" patlaban ieņem sesto, bet "Wizards" septīto vietu Austrumu konference.

Nākamo maču "Wuzards" aizvadīs naktī uz trešdienu, plkst. 2.30 viesojoties pie Maiami "Heat" komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu