Melna nedēļa futbolā - ar dažu dienu intervālu mūžībā devušies trīs futbolisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Chinnapong/ Shutterstock.com

Aizvadītajā nedēļā mūžībā devušies trīs futbolisti, kuri saskārās ar sirds problēmām, vēsta ārzemju mediji.

22. decembrī mira Muskatas kluba futbolists Mahlids Al-Rekadi, vēsta "Ayman Mat News".

Tiek ziņots, ka 29 gadus vecais futbolists, iesildoties gaidāmajam vietējās līgas mačam, piedzīvoja sirdstrieku. Diemžēl mediķiem viņa dzīvību neizdevās glābt.

Dienu vēlāk Nenjas pilsētas slimnīcā izdzisa 23 gadus vecā aizsarga Marina Čačiča dzīvība, vēsta "Marca".

"Nehaj Sinj" aizsargs 20. decembrī saļima komandas treniņā. Viņš nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur par futbolista dzīvību mediķi cīnījās trīs dienas. Sirds mazspēja tiek norādīta kā oficiālais Čačiča nāves cēlonis.

Divas dienas vēlāk, vien nedēļu pēc iestūrēšanas laulības ostā, mira 28 gadus vecais alžīriešu futbolists Sofians Lukars, vēsta "Mirror".

Tiek ziņots, ka Lukars vietējās līgas mača 26. minūtē saskrējās ar savu vārtsargu, iedzīvojoties galvas savainojumā, tomēr ārsti ļāva viņam turpināt maču. Deviņas minūtes vēlāk viņš laukumā saļima. Diemžēl ārstiem neizdevās glābt futbolista dzīvību.

Sirdstrieka tiek norādīta kā Lukara oficiālais nāves cēlonis.

Šie nelaimes gadījumi nav pirmie incidenti šogad, kuros futbolisti saskārušies ar sirds problēmām. Šajā vasarā futbola pasauli pamatīgi pārbiedēja Kristiāns Ēriksens, kurš Eiropas čempionāta mačā saļima laukuma malā. Par laimi mediķiem izdevās glābt Dānijas izlases pussarga dzīvību. Ēriksens no piedzīvotajām veselības problēmām ir veiksmīgi atkopies un jau atsācis treniņus.

Savukārt Argentīnas futbola leģenda Serhio Agvero nesen paziņoja, ka sirds problēmu dēļ noslēdz karjeru. Arī viņš spēles laikā sajuta asas sāpes krūškurvja reģionā. Agvero karjeru noslēdza 33 gadu vecumā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu