Keita Midltone aizkustina miljoniem cilvēku, Ziemassvētku vakarā pārsteidzot ar savu klavierspēles talantu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kembridžas hercogiene sniedza savu pirmo publisko uzstāšanos, spēlējot klavieres, īpašajā Ziemassvētku dievkalpojumā Vestminsteras abatijā, kas tika pārraidīta visā Apvienotajā Karalistē Ziemassvētku vakarā. Viņa pavadīja skotu dziedātāju Tomu Vokeru dziesmā "Tiem, kas nevar būt šeit".

Hercogiene Keita arī dalījās ar klipu no savas uzstāšanās savā un prinča Viljama oficiālajā "Instagram" kontā. Videoklipā Keita tērpusies svētku sarkanā Ketrīnas Volkeres mēteļa kleitā, kuru rotā bantīte un pogas priekšpusē.

Karaliskie avoti stāsta, ka pārsteiguma uzstāšanās bija hercogienes ideja, jo viņa bērnībā apguvusi klavierspēli un pandēmijas laikā ir guvusi "lielu mierinājumu", tieši spēlējot klavieres.

Tāpat viņa arī sazinājās ar Vokeru, jo mūziķa dziesma esot viņu "satricinājusi", un ieteica viņu pavadīt.

"Mūzika hercogienei bija ļoti svarīga lokdaunu laikā," saka karaliskais avots. "Viņa arī jūt spēcīgo saikni, ar ko mūzika satuvina cilvēkus — īpaši grūtos laikos. Šo iemeslu dēļ viņa vēlējās piedalīties Toma priekšnesumā."

Tāpat kā daudzām ģimenēm visā pasaulē, princim Viljamam un hercogienei Keitai nesen nācās mainīt savus svētku plānus pēc tam, kad karaliene Elizabete atcēla karaliskās ģimenes tradicionālo Ziemassvētku dienas sanākšanu Sandringemā. Viņi dalījās personīgā Ziemassvētku ziņojumā, kas tika izplatīts sociālajos medijos un bija parakstīts ar viņu iniciāļiem.

"Šie Ziemassvētki atšķirsies no tā, ko tik daudzi no mums bija plānojuši. Tiem, kuri ir vieni vai kuriem ir jāšķiras no mīļajiem, un beidzot ar neticamajiem cilvēkiem, kuri atbalsta mūs un rūpējas par tiem, kam tas visvairāk nepieciešams – mēs domājam par jums, " ziņots vēstījumā.

Noskatieties visu hercogienes Keitas un Toma Vokera uzstāšanos:

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu