FOTO ⟩ Dzīres četru dienu garumā! "Gandrīz ideālu vakariņu" sezonas noslēgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar kanālā TV3 un televīzijā Go3 "Gandrīz ideālās vakariņas" nonāks šīs sezonas pēdējā vakariņu četrotne, kurai darbs ir saistīts ar ballēšanos – improvizators Jānis Kozlovskis, bārmenis Gvido Elksnis, Abgunstes muižas saimniece Asnāte Avotniece un "Radio trio" dalībniece Madara Dzintara - Pluša.

Vakariņu nedēļu atklās "Radio trio" dalībniece, māksliniece Madara Dzintar - Pluša. Lai arī pieradusi darboties uz skatuves, savā virtuvē un vēl kameru priekšā Madara stipri nervozēs. Arī sagaidot viesus, viņa ir tik satraukta, ka pat aizmirst dažu viesu vārdus. Taču, neraugoties uz stresu, ēdieni un arī muzikālā izklaide izpelnās viesu atzinību.

Otrdiena paies improvizācijas zīmē, jo viesus pie sevis uzņems improvizators un viesību vadītājs Jānis Kozlovskis. Viņa ēdieni būs īstenas latviešu delikateses – nēģi, kartupeļi ar gaļu un mērci, bet saldie būs pat divi – groziņi ar dzērvenēm un saldā desa. Tradicionālo ēdienu pasniegšana tiks papildināta ar kārtīgu Jāņa joku devu.

Trešajā vakarā savā darba vietā un draugu mājvietā – Turkalnes muižā – viesus uzņems bārmenis un viskija vēstnieks Gvido Elksnis. Jau nedēļas sākumā viņam bija skaidrs, ka šī ir sacensība, tāpēc Gvido ļoti centīsies, lai viņa gatavotie ēdieni un vakara atmosfēra tiktu novērtēta tikai ar desmitniekiem.

Gada pēdējā "Gandrīz ideālu vakariņu" sērijā vakariņas tiks aizvadītas Abgunstes muižā pie tās saimnieces Asnātes Avotnieces, viņas ģimenes un 10 muižas kaķiem. Sākoties Covid-19 pandēmijai, Asnāte kopā ar vīru sākusi pati gatavot maltītes muižas viesiem, tāpēc ar prasīgo vakariņotāju labsajūtas nodrošināšanu viņai nebūs problēmu. Tomēr, daži no ēdieniem viņai sanāks pārsteidzoši līdzīgi kā citiem šīs nedēļās dalībniekiem, tāpēc tas varētu patraucēt iegūt augstāko novērtējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu