Katrīne Sauliete ģimenei Ziemassvētkos sagādā iespaidīgu dāvanu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ziemassvētkos prieku sagādā ne tikai būšana kopā ar mīļajiem, bet arī dāvanu saņemšana. Influencere Katrīne Sauliete šogad savām meitām un mīļotajam Pēterim sagādājusi sevišķi brangu dāvanu.

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Katrīne Sauliete dalījās ar mirkli, kad viņas mīļotais Pēteris atver dāvanu, kas paredzēta visai ģimenei. 

"Tas ir tāds mans sapnis jau 20 gadus, kuru es jau sen gribēju, bet kaut kā nesanāca," pirms dāvanas atvēršanas sacīja Sauliete. 

"Pēteris, Katrīne, Kerija un Kortnija no 2022. gada 26. janvāra līdz 6. februārim runās angliski, jo lidosim uz Maiami, Floridā. Lidosim lielā komfortā, jo biļetes ir biznesa klasē," Katrīnes rakstīto nolasīja Pēteris. 

Katrīnes meitas pēc dāvanas saņemšanas steigšus devās mīļi apskaut mammu.

"Es esmu padzīvojusi jau kādu laiku šajā dzīvē, daudz ko esmu redzējusi, daudz kas man jau ir. Es saprotu to, ka mani īpaši neiepriecina materiālās vērtības. Protams, mašīna, dārglietas - tas vienmēr ir "plusiņš", tas man vienmēr patiks, bet tomēr ceļošana. Ceļošana tagad ir tas manējais, ko es tagad ļoti izbaudu.

Man ļoti gribas to visu baudīt kopā ar ģimeni. Man gribas rādīt bērniem pasauli, lai bērni bauda to pašu, ko es.

Protams, es daudz ceļoju viena pati, bet man ļoti patīk arī ar bērniem. Tāpēc es esmu laimīga, ka es varu savai ģimenei, saviem bērniem rādīt pasauli, esmu laimīga, ka mums ir Pēteris, mēs visi kopā baudām daudzas lietas," sacīja Katrīne. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu