VIDEO ⟩ Dima Bilans par cīņu ar alkoholismu: Es nevaru apstāties, kad dzeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Populārais dziedātājs Dima Bilans intervjiā ar Kseniju Sobčaku apstiprināja nesen izskanējušās baumas par to, ka viņam ir problēmas ar alkoholu.

"Daudzi domā, ka esmu kaut kāds nelaimīgs, apmaldījies cilvēks, izskan viedokļi, ka personīgajā dzīvē man kaut kas nav kārtībā, man nekas nesanāk, esmu nelaimīgs. Nesen es biju galīgi piedzēries. Nu gadās, protams, bet es esmu piepildīts cilvēks, man principā ir viss," sacīja mākslinieks 

Bilans sacīja, ka notikušais viņu tikai padarījis stiprāku un atklājis jaunas šķautnes: "Jā, es dzeru. Bet no manas sejas pantiem nolasāms, ka nedzeru daudz. Es nevaru apstāties, kad dzeru. Man ļoti patīk būt vienam. Bet nav tādas ģimenes, kur kādam nebūtu šādu problēmu, mūsu valstī jo sevišķi. Nu, ko es varu teikt? Visa Eiropa tā dzer."

Intervijā mākslinieks atzina savu problēmu un nu cenšas to atrisināt. Dziedātājs atzīmēja, ka alkohola problēmas viņam parādījušās pirms aptuveni četriem gadiem. Mākslinieks pārmērīgi alkoholu lieto vismaz reizi divos mēnešos, taču pats neuzskata, ka tas ir bieži.

Pilnu interviju skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu