Bļugers un vēl pieci "Penguins" hokejisti ievietoti Covid-19 protokolā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers un vēl pieci komandas spēlētāji ievietoti Covid-19 protokolā, informē vienība.

Covid-19 protokolā ievietots arī Tristans Džerijs, Džons Marino, Maiks Matesons, Evanss Rodrigess un Dominiks Simons.

"Penguins" komandai nākamā spēle pret Toronto "Maple Leafs" bija paredzēta 29.decembrī, taču NHL nolēma pārcelt arī šo spēli uz vēlāku laiku.

Bļugers šosezon ir aizvadījis 30 spēles "Penguins" rindās, kurās guva septiņus vārtus un piecas reizes asistēja vārtu guvumos, sakrājot lietderības koeficientu +4.

Jau ziņots, ka spēles pēc Ziemassvētku brīvdienām atsāksies ne ātrāk kā otrdien. Sākotnēji bija plānots pirmās spēles pēc pārtraukuma aizvadīt pirmdien.

Spēļu atlikšana saistīta ar līgas vēlmi izanalizēt Covid-19 testu rezultātus un izvērtēt vienību gatavību spēlēt.

Kā zināms, Covid-19 skarto spēlētāju un komandu skaita dēļ NHL un NHL Spēlētāju asociācija (NHLPA) vienojās par brīvdienu pārtraukumu sākšanu pagājušajā trešdienā - divas dienas agrāk, nekā sākotnēji bija plānots.

NHL paziņojumā teikts, ka līga "bija plānojusi atsākt spēles pirmdien, taču, lai līgai būtu adekvāta iespēja izanalizēt Covid-19 testu rezultātus visā līgā un novērtēt klubu gatavību spēlēt, plānotais spēļu atsākšanas datums tiks pārcelts uz vēlāku laiku par vienu dienu".

Kopumā šosezon NHL ir pārceltas jau 67 spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu