Kā katrai horoskopa zīmei ir jāsagaida gadumija?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ian Schneider/ Unsplash

Līdz 2022. gada sākumam ir palikušas tikai pāris dienas. Lai gan lielākajai daļai cilvēku svētku svinēšanas plāni ir jau zināmi, taču tie var arī mainīties. Uzzini, kā svētkus vajadzētu svinēt tieši tev!

Auns

Auns pavadīs gada nogali kopā ar ģimeni. Šis ir laiks, kad viņš uzlabos un stiprinās attiecības ar saviem mīļajiem. Attiecību uzlabošana dziedēs Auna dvēseli. Šai horoskopa zīmei ieteicams apciemot un pārsteigt sen aizmirstus radiniekus. Tie Auni, kuri svētku laikā nevēlas risināt attiecību problēmas, var kopā ar ģimeni sēdēt kamīna priekšā un raudzīties uguns liesmās.

Vērsis

Gada nogali Vērsim vajadzētu pavadīt ceļojot un iepazīstot jaunas vietas. Ja tas nav šajā brīdī iespējams, tad svētkus jāpavada plānojot nākamos ceļojumus. 31. decembris Vērsim var atnest romantiskus pārsteigumus. Nākamgad Vērsis vēlēsies nokļūt uzmanības centrā.

Dvīņi

Šī horoskopa zīme svētku laikā jutīsies nervoza, jo bažas par veselību pandēmijas laikā var ņemt virsroku. Lai uztraukums neizbojātu svētku sajūtu, Dvīņi var svinēt 2022. gada atnākšanu ārpus telpām, svaigā gaisā, veicot kādu pašizdomātu svētku rituālu.

Vēzis

Lai gan parasti Vēzis ir izteikts mājās sēdētājs, taču šī gada svinības būs citādākas. Vēzim radīsies vēlme atrasties profesionālā biznesa vidē, tādēļ šai horoskopa zīmei ir jārīko sava ballīte, uz kuru jāuzaicina kolēģi un priekšnieks. 

Lauva

Sabiedrības dvēselei Lauvai gadumija nebūs viegls laiks. Šīs zīmes pārstāvji vēlēsies pavadīt laiku vienatnē vai tuvāko cilvēku lokā. Lieli cilvēku pūļi Lauvai šķitīs kaitinoši.

Jaunava

Jaunavām 2022. gads ir kā radīts ceļošanai un jaunu vietu izpētei, tādēļ šai horoskopa zīmei nākamo gadu ir ieteicams sagaidīt jaunā vietā.

Svari

Zvaigznes rāda, ka Svariem, iespējams, svētku dienās būs jāstrādā, taču, ja liktenis būs labvēlīgs, tad šai zīmei pēc iespējas jānorobežojas no telefona, datora, e-pastiem un visām citām lietām, kuras saistās ar ikdienas pienākumiem. Svariem vajadzētu apsvērt iespēju svinēt svētkus ārpus mājas. Tā kā Svariem patīk estētiska vide, tad arī ceļojuma galamērķis jāizvēlas atkarībā no šī aspekta.

Skorpions

Skorpioniem 31. decembrī būs daudz enerģijas, tādēļ viņiem svētku vakars jāpavada apmeklējot dažādus pasākumus un ballītes. Visu vakaru nevajag pavadīt vienā vietā, jo, apmekējot vairākus pasākumus viena vakara laikā, Skorpions iepazīsies ar ļoti dažādiem cilvēkiem. Iegūtie kontati var palīdzēt nākotnē.

Strēlnieks

Pēdējais mēnesis Strēlniekam nav bijis viegls - augsts stresa līmenis un emociju pārpilnība, tādēļ svētku laikā šai zīmei ir jākoncentrējas uz miera un laimes atrašanu, lai 2022. gadā varētu iesoļot ar pozitīvām emocijām.

Mežāzis

Mežāzis gadumijā visticamāk saskarsies ar identitātes krīzi. Šī zīme vēlēsies sākt jaunu dzīvi, tādēļ 2022. gada pirmās dienas Mežāzis atvēlēs izskata mainīšanai.

Ūdensvīrs

Tie Ūdenvīri, kuri ir pavadījuši šo gadu taupot naudu vai to investējot, 2022. gadu sagaidīs svinot panākumus finanšu jomā. Šī iemesla dēļ svētkus jāsvin, paturot prātā savus panākumus un priecājoties par tiem.

Zivis

Tā kā Zivis izbauda laiku vienatnē un viņām ir nepieciešama atpūta no citiem cilvēkiem, tad ideālā 2022. gada sagaidīšanas vieta ir mājiņa pie ezera. Ja tomēr rodas vēlme pēc kompānijas, tad gada nogali var pavadīt ģimenes un tuvāko draugu lokā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu