Horoskopa zīmes, kurām 2022. gads būs visveiksmīgākais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Juan Camilo Navia/ Unsplash

Straujiem soļiem tuvojas gada beigas. Gadumija allaž liek pārdomāt pēdējo divpadsmit mēnešu laikā pieņemtos lēmumus, piedzīvotos notikumus un attiecības ar apkārtējiem. Uzzini, vai tava Zodiaka zīme ir to vidū, kurām astrologi nākamgad paredz vislielāko veiksmi un personīgo izaugsmi.

Zivis

2022. gads būs šīs zīmes gads. Zvaigznes sniegs lielāku produktivitāti sociālajā un emocionālajā jomā. Šī horoskopa zīme spēs mierīgi sekot dzīves plūdumam un neuztraukties par lietām, kuras nevar ietekmēt.

Jupiters nodrošinās veiksmi nākamā gada sākumā un beigās. Zivīm 2022. gadā ir jāiemācas uzticēties savai intuīcijai, jo tā šajā laika periodā paliks tikai spēcīgāka. Zivs zīmi pārvalda Neptūns, tādēļ intuīcija un sapņi, ko šī planēta ietekmē, būs svarīgi šīs zīmes dzīvē līdz pat 2025. gadam.

Zivīm ir jāizmanto šis laiks, lai izpētītu savu būtību. Vajadzēs iemācīties ignorēt citu cilvēku viedokļus par sevi, un "ienirt" savā intuīcijas pārpilnajā pasaulē. 

Vēzis

Vēzim 2022. gads ir izpētes laiks. Ir pienācis īstais brīdis, lai izlauztos ārā no čaulas, kurā šī zīme ir jutusies ieslodzīta. Pateicoties Jupitera un Neptūna ietekmei, Vēzis jutīsies daudz atbrīvotāks, it īpaši, pēc intensīvi pavadītā 2021. gada.

Plutons pēdējo gadu laikā ir bijis šīs zīmes pavadošā planēta, tās ietekme beigsies 2023. gadā. Tā kā šīs planētas ietekmē Zivis ir iemācījušās sirsnību un garīgumu, tad rodas jautājums, vai Zivis spēs šīs īpašības saglabāt aukstasinīgajā pasaulē. Zvaigznes uz šo jautājumu atbild apstiprinoši.

Jaunava

Jaunavai nākamais gads būs "atbrīvošanās gads". No kā tieši atbrīvoties? Tas ir jāizlemj pašai Jaunavai, tacu variantu ir daudz - dusmas, veci ieradumi, spēka izsīkums.  Tās pašas planētas, kas spēcina Vēžu un Zivju intuīciju, palīdzēs Jaunavām atslābt un atbrīvoties no spiediena.

Jaunava ir ļoti strādīga, tādēļ darbā viņa var tikt pakļauta izdegšanai vai ilgstoši justies neapmierināta ar dzīves apstākļiem. 2022. gads sniedz iespēju mainīt šo kārtību. Jaunava mēdz būt arī kautrīga, taču no pasaules nav jāslēpjas vai jābaidās. Nākamais gads ir piemērots tam, lai izmainītu savu dzīvi.  

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu