Rūta Dvinska pamet darbu "Māmiņu klubā" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska.
Rūta Dvinska. Foto: Rūta Dvinska/Facebook

26. decembrī izskanēja pēdējais "Māmiņu kluba" raidījums, kuru vada influencere un kādreizējā laika ziņu moderatore Rūta Dvinska.

"Laiks atvadīties. Šodien [26. decembrī] izskanēja pēdējais "Māmiņu kluba" raidījums ar mani Jūsu TV ekrānos. Dzīves vilciens neapstājas, tas, patiesībā, trauc uz priekšu ar milzu jaudu. Tas ir ceļš un vienīgais jautājums ir, vai braucam pareizā virzienā un, vai izvēlētais vagons ir mums piemērotākais.

Man laiks pārkāpt citā vilcienā.

Tā nav nekāda galastacija, tas ir tikai pieturpunkts vienam kapitālam braucienam," publiskotajā ierakstā vietnē "Instagram" raksta Dvinska.

Pie publiskotā video, kur viņa redzama, paņemot mantas un atvadoties no "Māmiņu kluba", viņa izsaka pateicību visai raidījuma komandai par silto uzņemšanu, iespēju, pieredzi, mācībām, cilvēkiem un emocijām. Tāpat viņa saka paldies raidījuma viesiem par sarunām, kas bijis "lielākais ieguvums un prieks".

Rūta norāda, ka no darba televīzijā viņa neatvadās, tieši otrādāk, viņu varēs redzēt biežāk. "Kur un kad, tas gan, lai līdz Jaunajam gadam vēl paliek mazs noslēpums," tā Dvinska.

Kā zināms, raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja ilgus gadus bija Kristīne Virsnīte, taču 2019. gadā viņu nomainīja Rūta Dvinska

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu