Ko Zodiaka zīmēm nevajadzētu darīt 2022. gadā? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tim Mossholder/ Unsplash

Katru gadu 31. decembrī cilvēki raksta jaunas apņemšanās, kuras plāno nākamajā gadā izpildīt, taču bieži vien tās ātri tiek aizmirstas. Astrologi iesaka, ko noteikti vajadzētu un ko nevajadzētu katrai horoskopa zīmei darīt 2022. gadā.

Auns

Nākamgad Aunam jāaizmirst pagātnes kļūdas un jāvirzas uz priekšu pretī saviem mērķiem. Pieļautās kļūdas un izdarītie secinājumi noteikti noderēs panākumu gūšanā.

Vērsis

Vērsim ir jāatbrīvojas no uztraukuma un nepašpārliecinātības. 2022. gads ir jāizmanto  jaunu prasmju apgūšanai. Nākamie divpadsmit mēneši nav paredzēti tam, lai Vērsis izvēlētos vieglāko ceļu.

Dvīņi

Šai horoskopa zīmei ir jāpievēršas veselīgākam dzīvesveidam. Pareizs uzturs un sportiskās aktivitātes uzlabos dzīves kvalitāti. Vesels ķermenis ir vislielākā dāvana. 

Vēzis

2022. gads Vēzim būs pārmaiņu gads. Šai horoskopa zīmei ir jāsaprot savas labās un sliktās rakstura īpašības. Tās ir jānodala vienu no otras, lai spētu sevi pilnveidot.

Lauva

Lauvai nākamgad ir jāiemācās pacietība, tādēļ viņa nevarēs cerēt uz lielām uzvarām un tūlītējiem panākumiem. Viss nāks ar laiku, tādēļ Lauvai nav jābaidās par savu nākotni. Visas vēlēšanās piepildīsies.

Jaunava

Jaunavām 2022. gads ir jāvelta laika pavadīšanai kopā ar draugiem un ģimeni. Šai zīmei ir jāatceras, ka visiem cilvēkiem nav iespējams izpatikt un ka to nemaz nevajag darīt. Draudzības, kurās valda vienaldzīga attieksme, ir jāpārtrauc. 

Svari

Salīdzinājumā ar pēdējiem diviem gadiem, nākamais gads būs daudz atšķirīgāks. Svariem ir jāuzraksta paveicamo lietu saraksts, jo nākamais gads būs jāizmanto šo lietu izdarīšanai. 

Skorpions

Nepatīkami draugi un ģimenes locekļi ir jāizslēdz no savas dzīves. Šie cilvēki ne tikai sabojā garastāvokli, bet arī pašu Skorpionu padara par sliktāku cilvēku. 

Strēlnieks

Nākamajā gadā ir jāsakārto savas personīgās finanses. Strēlnieks nevar atļauties šķērdēties ar naudu. Līdzekļu iekrājumi un ikdienas tēriņu saraksts ir būtiski elementi Strēlnieka dzīvē.

Mežāzis

Pavadītais laiks sociālajos medijos ir nelietderīgi iztērēts, tādēļ Mežāzim ir jākoncentrējas uz darbu vai mācībām. Nekas nespēs apturēt šo horoskopa zīmi mērķu piepildīšanā, ja Mežāzis būs pietiekami koncentrējies darba izpildei.

Ūdensvīrs

2022. gads ir paredzēts izkāpšanai no komforta zonas. Ūdensvīram ir jāiziet ārā no mājas un jādodas ceļojumā, jāizmēģina jaunas intereses un jābūt atvērtam jauniem izaicinājumiem un piedzīvojumiem. 

Zivis

Nākamajā gadā ir jāatvēl vairāk brīva laika pavadīšanai kopā ar tuvajiem cilvēkiem. Gada laikā parādīsies vairākas iespējas uzlabot attiecības.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu