Kādas apņemšanās 2022. gadā pildīs katra Zodiaka zīme?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Moritz Knöringer/ Unsplash

Jaunā gada apņemšanās saraksta veidošana parāda to, ka katru gadu cilvēki cenšas veikt pozitīvas izmaiņas savā dzīvē. Astrologi skaidro, kuras vēlmes katrai horoskopa zīmei nākamgad būs visbūtiskākās.

Auns

Jupitera klātbūtne pastiprinās Auna rakstura īpašības, piemēram, drosmi un līderību. Nākamajā gadā Aunam ir jākļūst godīgam pašam pret sevi: "Kurš no maniem sapņiem ir tik liels, ka esmu pārāk nobijies, lai to sev atzītu?" Aunam ir jāizveido mērķu saraksts un katru dienu ir jāsper solis to piepildīšanā. Piemēram, ja vienmēr esi vēlējies apgūt jaunu valodu, uzstādi mērķi to mācīties trīs reizes nedēļā. 

Vērsis

Urāns ietekmēs šīs Zemes zīmes pārstāvjus. Jaunajā gadā Vērsim būs vairāk jāatbrīvojas un jāizmēģina jaunas lietas. Apņemšanās sarakstā noteikti ir jāiekļauj kādas jaunas prasmes apgūšana. 2022. gads ir paredzēts, lai Vērsis iemācītos kādu praktisku prasmi, kā, piemēram, šūšanu vai ēdienu gatavošanu. Jaunās iemaņas var noderēt krīzes situācijās, kad finanšu joma kļūst nestabila vai dzīvē noris kādas pārmaiņas. 

Dvīņi

Dvīņiem apņemšanās ievērošana būs ārkārtīgi svarīga. Gaisa zīme raksturā ir tik strauja, ka nespēj apstāties, lai prātā apkopotu iegūtās zināšanas un izdarītu secinājumus. Astrologi iesaka veidot dienasgrāmatu, lai atzīmētu progresu. Nākotnē šīs zīmes pārstāvis sev pateiksies par šo ieradumu.

Vēzis

Vēzim vajadzēs dziedēt savas rētas, tādēļ apņemšanās sarakstā noteikti ir jāiekļauj pašaprūpes rituāli. Iknedēļas masāžu vai pedikīru Vēzis noteikti ir pelnījis. 

Lauva

Neuzticami draugi nākamgad parādīs savas patiesās krāsas. Tās Lauvas, kuras darbavietu uzskata par savas identitātes sastāvdaļu, var saskarties ar identitātes krīzi. Labākā Jaunā gada apņemšanās ir atrast brīvprātīgo darbu, kurā palīdzēt cilvēkiem, kuriem dzīvē nav tā paveicies. Šāda veida darbs palīdzēs Lauvai atrast savu būtību.

Jaunava

Jaunavām 2022. gadā vajadzēs atgriezties pie savām saknēm. Šī zīme atradīs mieru dabas tuvumā. Kā Jaunā gada apņemšanos Jaunavai būtu jāatzīmē biežākas pastaigas pie dabas, pārgājienus vai makšķerēšanu. Pavadītais laiks dabā pozitīvi ietekmēs Jaunavas emocijas.

Svari

Pēdējo gadu piedzīvotās grūtības beigsies. Nākamais gads ir Svaru atgūšanās laiks. Šai horoskopa zīmei jāizmanto laiks rūpēm par sevi. Svari mēdz risināt citu cilvēku konfliktus, tādēļ, izbaudot laiku vienatnē, viņi atgūs harmoniju. Šai zīmei regulāri ir jādodas uz kino vai jāiegādājas sev dāvana. 

Skorpions

Skorpioniem būs jāieplāno laiks radošām aktivitātēm. Tās palīdzēs izzināt dziļākās domas un jūtas. 2022. gadā ir jāatvēl laiks gleznošanai, rakstīšanai vai citam mākslas veidam, kurā šī zīme jūtas pietiekami talantīga.

Strēlnieks

Strēlnieks pēdējo divu gadu laikā ir piedzīvojis lielas pārmaiņas un nekad vairs nebūs tāds cilvēks, kāds bija agrāk. Šī zīme, kura agrāk novērtēja ceļošanu, iespējams, to vairs negribēs darīt. 2022. gadā Strēlniekam ir jāatrod jaunas intereses.  

Mežāzis

Mežāzis nākamgad iegūs savu iekšējo spēku. Šī zīme vienmēr tiecas uz progresu, taču līdz galam nenovērtē savus panākumus. Nākamais gads ir jāvelta, lai pateiktos sev un cilvēkiem, kuri ir palīdzējuši. 

Ūdensvīrs

Saturns ietekmēs to, lai Ūdensvīrs nākamgad atlocītu piedurknes un sāktu strādāt. Svarīga būs jaunu ieradumu ieviešana un lietu organizēšana. Apņemšanās sarakstā jāiekļauj apkārtējās vides sakārtošana, piemēram, datorā esošo failu organizēšana.

Zivis

Zivīm 2022. gads būs pārsteigumiem bagāts. Neptūns pārvalda fantāziju, kuru Zivis izmanto, lai bēgtu no realitātes. Ja Zivis izmantoja Neptūna ietekmi, lai veicinātu kādu atkarību, piemēram, dzeršanu, tad 2022. gadā šī problēma būs jāatrisina un jāiemācās lūgt citiem palīdzību. Pat ja konkrētā atkarība šķiet nekaitīga, kā, piemēram, ilgstoša televizora skatīšanās, taču šī darbība patērē laiku, kuru varētu pavadīt savu mērķu sasniegšanai. Šīs zīmes nākamā gada prioritāte ir atrast jaunu vaļasprieku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu