Apollo.lv faili 2021 ⟩ Ko cilvēce var sagaidīt 2022. gadā? (4)

Foto: Ekrānuzņēmums/apollo.lv kolāža
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Franču aptiekāra un ievērojama gaišreģa Nostradama, bulgāru mistiķes Vangas un pat uzņēmēja Bila Geitsa prognozes nezaudē savu popularitāti - daudzas no tām patiešām ir piepildījušās. Ko gan cilvēce var sagaidīt jaunajā 2022. gadā? Vai izdosies uzvarēt Covid-19?

Bulgāru mistiķes Vangas prognozes

Cilvēki kļūs bagāti, bet bez naudas rokās

Šo bulgāru gaišreģes prognozi var interpretēt dažādi. Kāds ir pārliecināts, ka Vanga ar to domāja kriptovalūtas vērtības pieaugumu. Citi uzskata, ka tas ir straujš skaidrās naudas izmantošanas kritums pasaulē.

Ezoteriķe Renata Bergena šim pareģojumam nepiekrīt. Viņa uzskata, ka skaidrās naudas pozīcija pasaulē paliks nemainīga: "Diemžēl 2022. gadā nebūs nekādas pasakainas bagātības. Un izvairieties no skaidras naudas. Maldināšana un negodīgums, finanšu krīze pārveido pasauli no finanšu viedokļa uz slikto pusi."

Briesmas 2022. gadā

Vispopulārākais franču gaišreģis Nostradamus saskatīja briesmas 2022. gadā, kas celsies no dabas. Mūs atkal sagaidot spēcīgas kataklizmas. Visvairāk nepaveiksies Ziemeļamerikai, kur norisināsies spēcīga zemestrīce, kas pārvērtīsies par humānu katastrofu visam kontinentam.

"Mūžīgās jaunības eliksīrs"

Nostradamus pareģoja arī pozitīvus mirkļus. Tie ir saistīti ar supertehnoloģiju attīstību, kas ilgtermiņā glābs cilvēci no nelaimēm. Tiks izgudrots "mūžīgās jaunības eliksīrs", kas 2022. gadā būs pieejams tikai dažiem izredzētajiem, bet laika gaitā tas kļūs plaši pieejams.

Uzņēmēja Bila Geitsa prognozes

Vai izdosies apkarot Covid-19?

Praktiskākiem un piezemētākiem cilvēkiem 2022. gada prognozi sastādījis kompānijas "Microsoft" radītājs, miljardieris Bils Geitss, kurš noteikti kaut ko saprot par pasaulē notiekošajiem procesiem. Viņš ir pārliecināts, ka nākamajā gadā visi koronavīrusa ierobežojumi turpināsies un, iespējams, pat pastiprināsies, ja Amerika nepalīdzēs citām valstīm uzvarēt šo slimību, vai arī, ja vakcinācijas process norisināsies gausi.

Tajā pašā laikā bizness joprojām nevarēs normāli funkcionēt, tāpat kā koronavīrusa pandēmijas laikā.

"Globāla slaucīšana"

Visbiedējošākā prognoze 2022. gadam ir saistīta ar seno šumeru dieviem Anunnakiem, kas saskaņā ar leģendu, reiz nonākuši no debesīm un radījuši cilvēci, vēsta Krievijas medijs eg.ru.

Maksimilians de Lafajets savā grāmatā "Anunnaki kods 2022 - pasaules gals un viņu atgriešanās uz zemes" rakstīja, ka tieši nākamajā gadā tehnoloģiski progresīvi humanoīdi atkal nolaidīsies uz zemes, lai veiktu globālu "slaucīšanu". Viņi uz noslēpumaino planētu Nibiru paņems līdzi cilvēkus ar "tīru DNS", labākos pasaules arhitektūras paraugus un mākslas šedevrus.

Tam it kā vajadzētu palīdzēt mūsu planētai "restartēties" un sasniegt jaunu attīstības līmeni.

Savukārt astronomi apgalvo, ka drīzumā kosmosā sadursies divas zvaigznes Gulbja zvaigznājā, kas radīs jaunu zvaigzni.

Izraēlas garīdznieki apgalvo, ka šī "dzimšana" liecina par Mesijas nākšanu pasaulē: "Es redzu viņu, bet vēl neredzu. Es redzu viņu, bet nav tuvu. No Jēkaba paceļas zvaigzne un no Izraēlas paceļas zizlis, kas sit Moāba valdniekus un sagrauj visus Sifova dēlus," teikts Skaitļu grāmatā.

Supertehnoloģiju attīstība

Nostradamus pareģoja arī pozitīvus mirkļus. Tie ir saistīti ar supertehnoloģiju attīstību, kas ilgtermiņā glābs cilvēci no nelaimēm. Tiks izgudrots "mūžīgās jaunības eliksīrs", kas 2022. gadā būs pieejams tikai dažiem izredzētajiem, bet laika gaitā tas kļūs plaši pieejams.

Gaišreģe Vanga daudzējādā ziņā ir līdzīgās domās par 2022. gadu ar savu franču kolēģi, taču viņas prognozēs tika atzīmēts, ka iznākums būs atkarīgs no cilvēkiem un viņu uzvedības.

Ja mums visiem izdosies izdarīt pareizo izvēli, 2022. gadā cilvēce piedzīvos plaukstošu un jaunu attīstību.

Bulgāru gaišreģe runāja par kādu briesmīgu slimību, kas pārņems visu planētu. Iespējams, runa bija par koronavīrusu, kura izplatības apkarošana rit pilnā sparā. Vanga arī uzsvēra, ka šajā stāstā ne viss ir tik tīrs, jo ārsti un farmaceiti it kā būšot ieguvēji. Par laimi, viņa paredzēja labas beigas - rezultātā slimība atkāpsies.

Potenciālie pasaules gala scenāriji

Asteroīda krišana

NASA eksperti regulāri veic pētījumus, kuru laikā simulē dažādas asteroīdu tuvošanās un krišanas iespējas. Saskaņā ar jaunākajiem rezultātiem, milzu debess ķermeņa sadursme ar Zemi var izraisīt visas cilvēces nāvi. Lai gan šobrīd par to uztraukties ir pāragri, zinātnieki neizslēdz, ka negaidīts viesis no kosmosa dzīlēm spētu noslaucīt no planētas visu dzīvo.

Kodolkarš

Eksperti uzskata, ka zinātnes un tehnikas progress var izraisīt traģiskas sekas. Zinātnieki ir pārliecināti, ka starptautisko attiecību saasināšanās pasaulē kodolkara iespējamību padara arvien lielāku, un, lai tas nenotiktu, cilvēcei ir jāapvienojas.

Letālas slimības

Neatkarīgi no tā, kā medicīna attīstās, vienmēr būs slimības, pret kurām ārstiem ir diezgan grūti izstrādāt zāles. Eksperti brīdina, ka tuvākajā laikā, iespējams, izplatīsies kāda nezināma slimība, un ar to nespēs tikt galā ne cilvēka imunitāte, ne speciāli radītas vakcīnas. Jo īpaši mediķus satrauc tuberkuloze. Pēc Pasaules Veselības organizācijas datiem, šī slimība ir nogalinājusi divus miljonus cilvēku, bet vēl desmit miljoni ir inficēti.

Dabas katastrofas

Zinātnieki atzīmē, ka pēdējā laikā uz Zemes arvien biežāk notiek dabas katastrofas - viesuļvētras, cunami, zemestrīces. Iespējams, ka globālā sasilšana, ko atzīmē daži eksperti, radīs postošas ​​sekas cilvēcei.

Pētījumu rezultāti liecina, ka gaisa temperatūra uz planētas nepārtraukti paaugstinās, un pie tāda sasilšanas ātruma pēc 100 gadiem situācija sasniegs kritisko punktu, līdz Zeme kļūs neapdzīvojama.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu