Babkinas rezultativitāte neglābj komandu no zaudējuma Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Babkina.
Elīna Babkina. Foto: FIBA.com

Ar rezultatīvu sniegumu trešdien, 29. decembrī, Turcijas čempionāta spēlē izcēlās Latvijas izlases basketboliste Elīna Babkina, tomēr viņas centieni neglāba Ankaras "Cankaya Universitesi" no zaudējuma.

Ankaras komanda mājās ar rezultātu 68:72 (11:20, 21:15, 25:18, 11:19) atzina Bursas "Bijikšehir Beledijespor" pārākumu.

Babkina spēlēja bez maiņām, grozā raidot četrus no pieciem divpunktu metieniem, piecus no astoņiem "trejačiem" un visus trīs soda metienus. Viņa arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva septiņas kļūdas, vienreiz pārkāpa noteikumus un sakrāja 22 efektivitātes koeficienta punktus.

Vēl mājiniecēm ar 23 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Aleksisa Prinsa, bet pretiniecēm 20 punktus guva Viktorija Makoleja.

Vēl trešdien Anetes Šteinbergas pārstāvētā Stambulas "Galatasary" mājās uzņems Elaziges "Il Ezel" vienību, bet Ilzes Jākobsones pārstāvētā Stambulas "Beškitaš" viesosies pie Mersinas "Jenišehir".

Jau ziņots, ka otrdien Aija Jurjāne guva 11 punktus, sekmējot Ankaras "Botaš" komandas uzvaru 81:64 pār Kajseri "Belona".

"Galatasary", kas izcīnījusi sešas uzvaras desmit spēlēs, atrodas turnīra tabulas septītajā vietā, bet "Botaš" ar piecām uzvarām 11 spēlēs ieņem astoto vietu, "Cankaya Universitesi" ar bilanci 4-7 ir desmitā, bet 12. ir "Beškitaš" ar desmit mačos izcīnītiem diviem panākumiem. Turcijas augstākajā līgā spēlē 14 komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu