Džokovičs cer, ka tomēr varēs piedalīties "Australian Open" čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AFP/SCANPIX

Pasaules vīriešu tenisa pirmā rakete Novaks Džokovičs cer, ka varēs piedalīties gaidāmajā "Australian Open" čempionātā, norādījis tenisista komandas biedrs Dušans Lajovičs.

Jau ziņots, ka trešdien Džokovičs atsaucis savu dalību no Sidnejā gaidāmā ATP kausa, kas sāksies sestdien, taču viņa dalība Austrālijas atklātajā čempionātā joprojām ir neskaidra.

Šogad "Australian Open" varēs piedalīties tikai pret Covid-19 vakcinētie tenisisti, bet serbs Džokovičs, kurš ir vakcīnskeptiķis, vairījies publiski runāt par savu potēšanās statusu, aizbildinoties, ka tā ir privāta lieta.

"Diemžēl viņš nav pašlaik ar mums šajā turnīrā," ATP Kausa preses konferencē teica Lajovičs. "Viņš tikai pateica, ka nebūs ATP Kausā, taču centīsies tikt uz "Australian Open"."

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām. Federers Melburnā nespēlēs, bet Nadals nesen inficējās ar Covid-19.

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais čempionāts - norisināsies no 17. līdz 30.janvārim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu