Porziņģis: Es varu spēlēt labāk...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc ceturtdien, 30. decembrī, piedzīvotā zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā atzina, ka varējis nospēlēt labāk.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 94:95 (30:20, 13:35, 26:17, 25:23) piekāpās Sakramento "Kings" komandai.

Sakramento vienība uzvaru izrāva ar Čimezī Metu metienu līdz ar spēles beigu signālu. Porziņģis pēc mača šo zaudējumu, protams, raksturoja kā ļoti, ļoti smagu, tomēr spēja atrast arī pozitīvās iezīmes.

"Nerādījām labāko sniegumu, bet domāju, ka mums ir jābūt priecīgiem par to, ko darām laukumā. Kā jau katrai komandai, arī mums bija sliktāki brīži, bet ir jāskatās uz to, vai mēs cenšamies. Un mēs cenšamies! Lielākoties mūsu aizsardzība bija līmenī," sacīja Porziņģis.

Latviešu basketbolists norādīja, ka šajā zaudējumā trenerus vainot nevar: "Šīs zaudējums gulstas ir uz spēlētāju atbildību. Es varu spēlēt daudz labāk. Nebija mūsu labākais sniegums..."

"Mavericks" vienība nesen paziņoja, ka komandai ar pagaidu līgumu pievienojies veterāns Aizeja Tomass, kuru nesen atbrīvoja Losandželosas "Lakers". Pieredzējušais saspēles vadītājs šajā mačā atzīmējās ar sešiem punktiem 13 laukumā pavadītajās minūtēs.

Porziņģis norādīja izcēla tieši veterāna pieredzi: "Viņš mūsu spēlei šodien piedeva nelielu dzirkstelīti. Redzēsim, kas notiks tālāk, bet ir labi, ka komandā ir kāds tik pieredzējis basketbolists."

Preses konferences nobeigumā latviešu basketbolists vēlreiz izcēla komandas darbu aizsardzībā, norādot, ka šajā mačā demonstrēto sniegumu savā laukuma galā nepieciešams atkārtot arī citās spēlēs.

Nākamo maču dalasieši aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 1 pēc Latvijas laika vēlreiz viesojoties pie "Kings" basketbolistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu