Tamāra Globa nosauc spēcīgāko Zodiaka pāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Astroloģe Tamāra Globa nosauc Zodiaka zīmju savienību, kuru saderība ir gandrīz nevainojama, vēsta portāls "RusTvnet".  

Spēcīgākais Zodiaka zīmju pāris ir Vēzis un Zivis, apliecina astroloģe, atzīmējot, ka divi ūdens elementa pārstāvji domā gandrīz vienādi, atšķiras spilgtā iztēlē un garīgajā smalkumā. Pat tieksme pēc kaut kāda vienota noslēpuma ir raksturīga abiem. Ja Vēža un Zivs intereses ir kopējā sfērā, tad neviens likteņa trieciens nespēs sagraut šo savienību.

Starp Zivīm un Vēžiem ir spēcīga gan seksuāla pievilcība, gan emocionāla saikne, un viņi to spēj saglabāt daudzus gadus. Dvēseļu radniecība palīdz viņiem izkļūt no ģimenes konfliktiem, grūtā situācijā viņi atbalstīs viens otru, dos vērtīgus padomus, palīdzēs rast risinājumu. 

Tomēr šai saderībai ir arī negatīvā puse. Grūtākais ir tas, ka šis pāris pārdzīvo kopīgas nepatikšanas, jo emocionāli arī viņu spriedze sakrīt. Tomēr Zivīm un Vēzim, kuriem ir nosliece uz piesardzību, ir maz šādu problēmu. Panākumi radošajā darbībā viņiem praktiski tiek garantēti. Šo zīmju īpašniekiem ieteicams nodoties tam, kur ved viņu intuīcija, proti, žurnālistikā, rakstīšanā, aktiermeistarībā un mākslā kopumā, iesaka Tamāra Globa.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu