VIDEO ⟩ "Viņš atmuguriski iebrauca šeit!" Šoferis gandrīz uzbrauc bērniem un pārbiedē Purvciema iedzīvotājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Svētku brīvdienās Purvciema iedzīvotāji aizturējuši kādu šoferi, kurš teju uzbraucis virsū bērniem, kas ar ragavām izklaidējušies uz kalniņa, vēsta raidījums "Degpunktā".

Svētku brīvdienās policisti saņēmuši zvanu no Purvciema iedzīvotājiem, kuri vēstīja, ka ziemas izklaides apdraudējis kāds acīmredzami bīstams šoferis.

Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins stāsta, ka saņemta informācija par kādā no pagalmiem braukājošu baltas krāsas mikroautobusu, kura vadītājs, iespējams, ir alkohola reibumā, braucot atpakaļgaitā, gandrīz uzbraucis virsū bērniem.

Protams, ka, saņemot šādu ziņu, likuma sargi pasteigušies un veiksmīgi notikuma vietā ieradušies vien trīs minūšu laikā. Dzērājšoferis jau grasījies pazust, bet viens no aculieciniekiem nedaudz pielicis soli un viņu aizturējis.

Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes pārstāvis stāsta, ka pie kāpņu telpas sastapts izsaucējs, kurš norādīja uz blakus stāvošo vīrieti, ka tieši šis cilvēks esot vadījis mikroautobusu.

Apreibušais vīrietis iesēdināts aiz restēm, bet policisti devušis aprunāties ar aculieciniekiem, kuri visi kā viens apgalvojuši, ka kravas busiņa stūrētājs tikai veiksmīgas sakritības pēc nav nodarījis kādam pāri.

"Sasodīts, viņš atmuguriski iebrauca šeit! Pēc tam es viņam tā arī pajautāju, vai viņš ir skaidrā. Vienkārši, skatiens taisni, pedālis grīdā, brauks ārā. Bet nu tur viņš norakās tik tālu, ka nekur netika vairs. Redzat pēdas? Viņš iebrauca šeit, bet te no kalniņa brauc bērni," stāstīja aculiecinieks.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu