Zināma jauna informācija par Fjodora Jemeļjaņenko karjeras noslēdzošo dueli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fjodors Jemeļjaņenko
Fjodors Jemeļjaņenko Foto: AP/Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "Bellator" prezidents Skots Kokers sarunā ar "MMA Junkie" ieskicēja leģendārā Fjodora Jemeļjaņenko karjeras noslēdzošo cīņu.

Savu līdz šim pēdējo cīņu vecākais no brāļiem Jemeļjaņenko aizvadīja 2021. gada oktobrī, ar pirmā raunda nokautu uzveicot Timotiju Džonsonu.

Jemeļjaņenko un "Bellator" līgumā ir atlikusi vēl viena cīņa, pēc kuras par Pēdējo imperatoru dēvētais cīkstonis, visticamāk, noslēgs MMA karjeru.

"Bellator" prezidents Skots Kokers norādīja, ka Jemeļjaņenko pēdējās cīņas pretinieks, iespējams, būs Raiens Beiders.

"Fjodors man to prasīja: "Ja Raiens pieveiks [Valentīnu] Moldavski, tad es gribu cīnīties ar Raienu Beideru." Atbildēju, ka mums par to ir jāaprunājas un es viņam janvāra sākumā piedāvāšu vēl citas opcijas. Skatīsimies kā noslēgsies Beidera un Moldavska cīņa un pieņemsim biznesa lēmumu. Fjodors šādam variantam piekrita," sacīja Kokers.

Jemeļjaņenko pieminētais duelis starp Moldvaski un Beideru norisināsies šā gada 29. janvārī, "Bellator 272" cīņu šova ietvaros.

Beiders sagādāja Jemeļjaņenko viņa karjeras nesenāko zaudējumu. 2019. gadā abi cīkstoņi cīnījās par "Bellator" vakanto smagā svara čempiona jostu. Toreiz Beiders Jemeļjaņenko ar tehnisko nokautu sakāva jau pirmā raunda 35. sekundē.

Kokers arī norādīja, ka 45 gadus vecā Jemeļjaņenko noslēdzošais duelis norisināsies Krievijā.

Fjodors Jemeļjaņenko savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 40 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu