Melo, ka ausis kust! Zodiaka zīmes - lielākie mēlneši (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jametlene Reskp/ Unsplash

Lai gan bērnībā ir mācīts, ka melot nav labi, taču to tāpat darām. Ir baltie meli, kurus lietojam, lai nesāpinātu vai neaizvainotu otru cilvēku, taču bieža melošana spēj neglābjami sabojāt attiecības. Uzzini, kuras horoskopa zīmes visbiežāk melo un kādēļ!

1. Zivis

Zivīm ļoti patīk pārspīlēt notikuma apmērus, tādēļ šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir gatavi melot, lai tikai "izpušķotu" stāstu. Zivis mānīsies, lai slēptu savus neiejūtīgos izteikumus un komentārus par citiem cilvēkiem, taču pašas Zivis arī nespēj emocionāli tikt pāri nepatīkamiem komentāriem un kritikai, kas vērsta viņu virzienā. 

2. Lauva

Lauva vienmēr vēlas atrasties uzmanības centrā, tādēļ meli ir līdzeklis, lai pievērstu sev lielāku apkārtējo interesi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var būt lieli egoisti. Zivis, vēloties sevi parādīt labākā gaismā, var melot par slavu un popularitāti. Mānīšanās brīdī Lauva nespēs izveidot acu kontaktu, tādēļ, zinot šo informāciju, Lauvas melus būs viegli atklāt. 

3. Dvīņi

Dvīņi par katru cenu izvairās no strīdiem un izskaidrošanās. Šai zīmei ir svarīgi saglabāt savu sociālo statusu. Dvīņi nevar pieļaut, ka apkārtējie viņus uztver negatīvi un sauc par meli.  

4. Skorpions

Skorpioniem melošana padodas. Viņi pastāvīgi melos par jebko un jebkur. Skorpiona melus var atpazīt pēc daudzslāņainajiem stāstiem un atgadījumu labirintiem, kurus tie rada. Šī zīme bieži vien melo tik labi, ka patiesība nekad netiek atklāta.

5. Svari

Svariem nepatīk melot, taču viņi to dara situācijās, lai izvairītos no nepatikšanām. Strīdēšanās šai zīmei liek justies neveikli. Svari nav lieli melotāji, viņi tikai nedaudz sagrozīs patiesību. Nepatiesība var kaitēt pašiem Svariem, jo agrāk vai vēlāk šī zīme pati savos stāstos sapīsies.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu