Čehijā MMA cīkstonis ar neparastu tetovējumu izraisījis pamatīgu sašutumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Čehu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Radeks Rošals labās rokas tetovējuma dēļ izslēgts no vietējās MMA organizācijas "Oktagon MMA".

Rošalam aizvadītajā nedēļas nogalē bija jāpiedalās "Oktagon MMA 30" cīņu šovā, tomēr neilgi pirms tā norises viņa cīņa tika atsaukta.

Iemesls šādai organizācijas rīcībai bija Ādolfa Hitlera tetovējums uz cīkstoņa labās rokas, kā arī skeleta galva ar SS cepuri uz viņa kreisās krūts.

"Šeit cīņas nedrīkst aizvadīt tādā paskatā. Mūsu līgumos tas ir atrunāts. Mēs viņu varētu sodīt. Arī par tetovējumu uz krūtīm. Cilvēku sašutums ir pilnīgi saprotams. Nedz mēs, nedz mūsu fotogrāfi to iepriekš nebija ievērojuši. Mēs par to nezinājām neko," "Oktagon MMA" vadītāja Onžeja Novotnija vārdus, atsaucoties uz "iDNES", citē "Bloody Elbow".

Arī pats cīkstonis ir nācis klajā ar paziņojumu, aprunātos tetovējumus norakstot uz jaunības neapdomību.

"Es izaugu nevēlamu cilvēku sabiedrībā. Viņi šo tetovējumu uztaisīja. Tobrīd nezināju, ko gribu iesākt ar dzīvi. Biju jauns, un šis tetovējums ir stulbs. Vēlāk sāku nodarboties ar MMA, kas man pavēra pavisam citu skatījumu uz dzīvi. Ir vēl citi tetovējumi, kurus nožēloju. Laika gaitā tikšu no tiem vaļā. Ar šo paziņojumu vēlos arī atvainoties," sacījis Rošals.

"Tapology" vēsta, ka Rošals savas profesionālās karjeras laikā ir aizvadījis vienu cīņu, tajā piedzīvojot zaudējumu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu