Trešdienas horoskops: 5. janvāris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 5. janvārim.

AUNS

Tāda sajūta, ka vari kaut ko nokavēt, kaut ko nepaspēt... Apstājies, ieskaties plānotājā un dari visu mierīgi, pēc sistēmas. Vakarā izrādīsies, ka šī bijusi varen lieliska un ražīga diena.

VĒRSIS

Ieskaties interneta kursu piedāvājumā, jo jaunā gadā noderētu jaunas zināšanas. It īpaši tehnoloģiju jomā. Varbūt derētu iegādāties kādas modernākas ierīces, kas palīdz ikdienas darbos.

DVĪŅI

Uzticies, bet pārbaudi – tā mēdz teikt. Šodien darbā svarīgākās lietas jāpieskata. Kolēģiem var gadīties kādas kļūmes. Tāpat arī izturies kritiski pret informāciju, kas pie tevis nonāk.

VĒZIS

Ir tāda sajūta, ka aiz horizonta ir kaut kas nezināms, interesants un iedvesmojošs. Pienācis laiks atkal paplašināt redzesloku. Izskati kursu un semināru piedāvājumus.

LAUVA

Šī diena izcelsies ar steigu, dinamiku un lielu rosību. Jāuzmanās no pēkšņiem emociju uzplūdiem, un vakarā mājiniekiem nevajadzētu „lasīt lekciju”- ko un kā katram labāk darīt.

JAUNAVA

Iedomājies, ka trešdiena ir „mazā piektdiena”, un darbā daudz nenopūlies. Var gadīties, ka akmens velšana pret kalnu ir pilnīgi lieka. Labāk pievērsies privātajai dzīvei. Mīlestība iedvesmos.

SVARI

Ja darbā gadījusies kāda kļūme, godīgi atzīsti un kopā ar kolēģiem ātri visu izlabosi. Atbalsts un uzmundrinājums no ģimenes un sirsnīgi silts vakars savējo lokā.

SKORPIONS

Augsts prāta potenciāls, dzīves gudrība un pieredze. Taču šodien iespējama atklāsme, ka dzīve un tehnoloģijas steidzas uz priekšu daudz straujākiem soļiem. Ir vērts apsvērt mācību iespējas.

STRĒLNIEKS

Pievērs uzmanību finansēm un nepalaid garām iespējas. Kāds var saņemt priekšlikumu iesaistīties jaunā projektā, kādam algas pielikums vai prēmija, kādam sekmīgs darījums biznesā.

MEŽĀZIS

Daudz komunikācijas. Kādam nepieciešams padoms, kāds vēlas apspriest darījumu, kāds vienkārši izkratīt sirdi. Esi lietišķs un konstruktīvs un turies tālāk no emocionāliem sūdzībniekiem.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās no lielām ambīcijām un viedokļa uztiepšanas, var rasties domstarpības ar līdzcilvēkiem. Lietišķās sarunas risini rāmi un meklē papildus peļņas iespējas.

ZIVIS

Uzklausi, palīdzi, nomierini un dod kādu labu padomu – cilvēki būs pateicīgi. Tikai atceries arī par savām interesēm. Šodien daudz darba un var nākties ātri reaģēt uz situācijām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu