VIDEO ⟩ Sasēja saimnieku un fiziski iespaidoja. Rembatē noziedznieku grupa aplaupa māju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vairāki vīrieši naktī uz pirmdienu, 3. janvāri, aplaupījuši kādu viensētu Rembatē. Dienas laikā viens no laupītājiem devies izlūkos uz māju, acīmredzot ievērojis ko vērtīgu, un naktī visi kopā jau devušies sirot, vēsta raidījums "Degpunktā"

Ierodoties Rembatē, vietējie norāda uz māju ciema centrā, kurai apkārt ir vairākas daudzdzīvokļu ēkas. Bet acīmredzot laupītāji zinājuši, ko dara, jo mūsu uzrunātie ciema iedzīvotāji, kuri dzīvo blakus privātmājai, 3. janvāra naktī nedzirdēja un nenojauta, ka tobrīd vien pārdesmit metru tālāk tiek veikts noziegums.

Viss sākās 2. janvārī pa dienu, kad pēcpusdienā viensētā ieradies kāds vīrietis un mājas iedzīvotājam piedāvājis uzpirkt senlietas, taču saņēmis atteikumu un devies prom.

Naktī vīrietis ieradies kopā jau ar diviem cilvēkiem. Laupītāji novietojuši automašīnu publiskā vietā un ielauzušies ēkā.

Sociālajos tīklos ievietotajā notikuma aprakstā tiek teikts, ka laupītāji bijuši bruņoti un mājas saimnieks sasiets un fiziski iespaidots. Paņemtas senlietas, televizors, gleznas un citi priekšmeti. Viss laupījums nests cauri sētai uz automašīnu.

Šobrīd likumsargi uzsākuši kriminālprocesu un meklē vainīgās personas. Tiek aicināti atsaukties liecinieki, kuri 3. janvārī manīja ko aizdomīgi vai var sniegt citu izmeklēšanai noderīgu informāciju.

Pagaidām nav zināms, ar kādu auto laupītāji pārvietojās. Cietušais noraksturojis vienu no uzbrucējiem, kurš viņu apciemojis arī pa dienu. Tas, iespējams, esot romu tautības vīrietis ap 35 gadiem, ar retiem zobiem augšējā rindā.

Ja esat redzējis aizdomīgas darbības vai cilvēkus naktī uz 3. janvāri Rembatē vai jūsu rīcība ir jebkāda informācija par notikušu, vai esat saskāries ar līdzīgām situācijām citā Latvijas teritorijā, Valsts policija aicina ziņot – informācijas sniegšanai sazinieties pa tālruņa numuriem 25496829 vai 110!

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu