Robins Huds vai aukstasinīgs aprēķinātājs? Horoskopa zīmes, kurām ir problēmas ar likumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rajesh Rajput/ Unsplash

Urāns pārvalda haosu, nepaklausību un sarežģītas attiecības ar likumu, tādēļ šī planēta ietekmē to, kāda būs cilvēka attieksme pret sabiedrības normām, stāsta astroloģe Trūdija Mentiora.

1. Skorpions

Skorpionu dabiski pievelk viss aizliegtais. Šai zīmei patīk noslēpumi, drāma un satraukums. Kriminālā pasaule Skorpionam šķiet pievilcīga, un savu daudzo talantu dēļ tam var piešķirt dažādus pienākumus. 

Skorpions ir ļoti gudrs un viltīgs, un, tā kā viņš lieliski orientējas juridiskajā pasaulē, tad, iespējams, nekad netiks pieķerts un sodīts.

2. Auns

Auni ir apņēmības pilni darīt visu, lai iegūtu to, ko vēlas. Kaislīgie, nepacietīgie un rūdītie Auni visticamāk lietos fizisku vardarbību un izdemolēs svešu īpašumu. Šo zīmi neuztrauc likuma panti.

3. Ūdensvīrs

Ūdensvīrus neuztrauc sociālās normas. Viņi jūtas pārāki par likumu. Neskatoties uz savu ekscentriskumu, Ūdensvīri parasti vēlas panākt pozitīvas izmaiņas citu cilvēku dzīvē, nevis pasliktināt situāciju.

Ūdensvīrs, pārkāpjot likumu, uzskata, ka rīkojas varonīgi un ka viņa motīvi attaisno izdarīto noziegumu.  

4. Dvīņi

Dvīņi izmanto savu intelektu un daiļrunību, lai panāktu, ka cilvēki dara to, ko šī zīme vēlas. Šo pretrunīgi vērtējamo talantu Dvīņi bieži izmanto. Šī zīme nelieto vardarbību, tā vietā Dvīņi krāpsies, maldinās un šantažēs, lai pārliecinātu citus rīkoties par labu viņu interesēm. 

5. Zivis

Zivis aktīvi iesaistās citu cilvēku problēmu risināšanā, tādēļ viņiem ir grūti nošķirt savas emocijas no apkārtējo cilvēku jūtām. Visticamāk Zivis pašas nesāks noziedzīgas darbības, taču, ja viņas jutīsies pārliecinātas, ka tas ir vienīgais problēmas risinājums, tad nonākšana nepatikšanās ir garantēta.

6. Mežāzis

Mežāzis vienmēr centīsies atrast labāko veidu, kā sasniegt savus mērķus. Šo horoskopa zīmi nesatrauc likuma pārkāpšana. Cietumā sēdēt Mežāzis nevēlas, tādēļ pirms nozieguma izdarīšanas noteikti pārliecināsies, ka netiks pieķerts.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu