Dziedātājas "LP" koncerts "Arēnā Rīga" no februāra pārcelts uz septembri (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/lpofficial

"Arēnā Rīga" 19. februārī plānotais Lauras Pergolici jeb dziedātājas "LP" koncerts pārcelts uz 20. septembri.

Pasākuma rīkotāja "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa norādīja, ka pieaugošās Covid-19 izplatības dēļ februārī tāda mēroga koncerti arēnās nedrīkstēs notikt, kamēr vadošo pasaules epidemiologu prognozes ļauj cerēt, ka līdz rudenim pandēmijai jābūt pārvarētai. Toniņa atzīmēja, ka uz rudeni tiek pārcelta visa saplānotā "LP" Eiropas koncertturneja, kurā Rīga ir tikai viens no daudziem pieturas punktiem.

"L Tips Agency" pārstāve norādīja, ka tiem, kas jau iegādājušies biļetes, nekas papildus nav jādara - tās joprojām ir derīgas. Savukārt tiem, kas tās vēl nav paspējuši iegādāties, "Biļešu servisa" tīklā turpinās biļešu pārdošana.

Toniņa norādīja, ka "LP" savu slavas gājienu Eiropā sāka ar platīna statusu ieguvušo hitu "Lost On You", kas 2016.gadā iekaroja mūzikas topus visā Eiropā, jo īpaši mūsu reģionā un Grieķijā. Taču "LP" nav stāsts par vienu hitu, gandrīz katras viņas dziesmas klausījumi "Spotify" straumēšanas servisā ir mērāmi miljonos.

Pirms mēneša, 3.decembrī, klajā nāca "LP" sestais studijas albumu ar nosaukumu "Churches", no kura plašāku ievērību guvuši singli "Goodbye", "The One That You Love", "How Low Can You Go".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu